Pandurii, cu şansa a doua la Reşiţa

Pandurii Târgu Jiu a început destul de slab noul sezon, cu două meciuri pierdute consecutiv, dar şi cu numeroase probleme de lot. Accidentările nu le permit gorjenilor să alinieze cel mai bun unsprezece nici la meciul programat sâmbătă, cu începere de la ora 11:00, în deplasarea de la CSM Reşiţa.

După primele două etape, echipa pregătită de Adrian Bogoi nu a reuşit să obţină nici un punct şi nici măcar nu a marcat vreun gol, fiind pe ultimul loc în clasament, cu golaveraj 0-5. Sâmbătă, în cea de-a treia etapă, Pandurii întâlnește una dintre echipele nou promovate, dar care nu a pierdut nici un meci, CSM Reşiţa pornind ca favorită la acest joc. ”Am avut probleme mari de lot şi mai avem şi pentru meciul de sâmbătă, de la Reşiţa”, a avertizat antrenorul pandurilor, care nu se gândeşte la meciul cu CSM Reşiţa ca fiind unul dificil: „Eu nu cataloghez aşa meciurile sau adversarii cu care jucăm. Suntem preocupaţi de ceea ce facem noi în primul rând, pentru că avem de rezolvat destule probleme şi sper să le rezolvăm”. Bogoi are în continuare mulţi jucători indisponibili, accidentaţi pentru acest meci fiind în continuare Robert Gheorghe, Andrei Şendroiu, Iulian Măicăneanu, pe lista celor incerţi aflându-se acum şi Daniel Ciobanu, Adrian Tănăsoiu şi Alexandru Trancă.

Cu toate acestea, antrenorul reşiţenilor, Leontin Doană, se aşteaptă la un joc greu împotriva gorjenilor: „Ne-am pregătit foarte bine şi în această săptămână şi sperăm să se vadă acest lucru la partida cu Pandurii. Ne aşteaptă un meci dificil şi, după cum se ştie, formaţia din Târgu Jiu nu are nicio victorie în acest început de campionat. Cu siguranţă că Pandurii va veni în Valea Domanului să dea totul, pentru a obţine un rezultat cât mai bun. Sperăm că nu le vom da această ocazie şi ne dorim să câştigăm. Vrem să continuăm pe acelaşi drum, adică să nu pierdem în primul rând. Lotul este valid şi sperăm la ora jocului să fim în cea mai bună formă şi să avem o prestaţie cât mai bună”.

Dacă Pandurii e pe ultimul loc în Liga 2, nou-promovata CSM Reşiţa se află pe poziţia a 5-a, cu 4 puncte, la egalitate cu alte trei echipe: Rapid, Mioveni şi Farul.

Vizualizări: 662

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: