Pandurii, fără prea mulţi titulari la Cluj

Pandurii s-a deplasat vineri la Cluj fără o parte dintre titularii din ultimele etape. Lotul s-a confruntat pe final de campionat cu numeroase suspendări şi accidentări, iar jucătorii care nu putut face deplasarea au intrat deja în  vacanţă.

În ultima etapă a acestui sezon zbuciumat, Pandurii joacă sâmbătă, de la ora 17:00, în deplasare cu  Universitatea Cluj, echipa care ocupă locul 3. Deşi pare un meci important în economia zonei superioare a clasamentului, Pandurii nu a putut deplasa la Cluj jucătorii care acuză probleme medicale sau sunt suspendaţi, lipsind din lot Vodă, Brînzan şi Blejdea care sunt accidentaţi, Tudoran şi Raiciu, ambii suspendaţi, sau portarul Costache care nu a fost cooptat în lot pentru acest meci.

În aceste condiţii lotul a fost completat cu doi juniori de 16 ani care s-au pregătit în ultimele zile cu echipa, Rasoveanu şi Safta, şi doi de 18 ani, care în aceste zile au absolvit cursurile liceului şi care făceau deja parte din lotul primei echipe, Măicăneanu şi Dănescu.

Antrenorul Adrian Bogoi  are încredere în jucătorii săi, chiar dacă nu poate alinia cea mai bună echipă: „Ne-am pregătit pentru acest meci ca pentru oricare altul. Sunt trei puncte puse în joc, chiar dacă noi stăm fără griji. Nu este problema noastră ce griji mai au ei. O să deplasăm toţi jucătorii valizi, o să băgăm cel mai bun 11 şi sperăm să avem o evoluţie cât mai bună şi să venim şi cu puncte. Raiciu şi Tudoran sunt suspendaţi, alţi trei-patru jucători au probleme medicale”.

Gazdele de la U Cluj au nevoie de victorie pentru a-şi asigura locul trei, loc care le permite accesul la  barajul de promovare. Meciul se dispută pe stadionul Cluj Arena, care le-a fost casă celor de la Pandurii în grupele Europa League.

La aceeaşi oră sunt programate partidele Petrolul Ploieşti – Academica Clinceni şi Universitatea Cluj – Pandurii Târgu Jiu, ambele meciuri contând pentru stabilirea echipei care va merge la baraj pentru promovarea în Liga 1.

Cu o etapă înainte de finalul sezonului, Pandurii ocupă locul 15, ultimul care asigură menţinerea în eşalonul doi, cu 44 de puncte, iar prima retrogradată este Energeticianul, care este pe locul 16, cu 39 de puncte.

Vizualizări: 1,758

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: