Pandurii, în cantonament în Turcia

Peste 40 de jucători a avut la dispoziţie antrenorul Flavius Stoican în ultimele zile pentru a definitiva un lot cu care să facă deplasarea pentru cantonamentul programat să aibă loc în Turcia. Noii jucători de la Pandurii s-au antrenat inclusiv sâmbătă în faţa noului antrenor al echipei, duminică seara echipa lui Stoican având programat zborul spre Antalya.

 Câțiva dintre jucătorii pe care acesta i-a avut la dispoziţie la antrenamentele de la Târgu Jiu au rămas acasă, printre ei fiind și Cosmin Bîrlan, cunoscut pentru faptul că s-a apucat de muzică populară după ce, în trecut, Pandurii renunțase să îl ia într-un cantonament programat tot la turci. Acum Bîrlan a primit de la Stoican instrucţiuni pentru a se antrena singur în perioada în care rămâne la Târgu Jiu, el având de recuperat lunile în care a înlocuit terenul de fotbal cu scena sau restaurantele în care a cântat la petreceri.

La Târgu Jiu a ajuns la sfârșitul săptămânii și Erico da Silva, unul din cei doi gemeni brazilieni cu care Pandurii a evoluat în trecut inclusiv în Europa League. Erico a fost uimit să vadă cât este de frig în România, el neavând în prezent perfectate toate actele pentru a se putea considera jucător în lotul Pandurilor. „În Brazilia am fost cu Eric la plajă. Am făcut Revelionul cu el, cu soția lui, cu prietena mea, ele amândouă fiind handbaliste. La noi erau 40 de grade cu plus, iar aici când am venit am crezut că nu e adevărat. Mă bucur doar că am văzut că se fac progrese la construirea stadionului. Acum trei luni când am plecat spre Brazilia era mult mai puțin lucrat la el. Sper să fie gata în primăvară și să pot să joc și eu la inaugurare, așa cum am promis pentru că îmi doresc să evoluez în continuare la Pandurii”, a spus Erico, jucător la care Pandurii are restanțe financiare mari și care a păsuit clubul în achitarea datoriilor pentru a nu crea probleme în plus echipei cu care a evoluat în Europa League.

Galerie foto





Vizualizări: 904

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: