Firţulescu se antrenează cu Pandurii

Jucătorul de 27 de ani, Dragoș Firțulescu, se antrenează cu Pandurii, sub comanda noului antrenor al gorjenilor, Flavius Stoican. Noul antrenor al Pandurii este cel care a insistat pentru aducerea lui Firțulescu la Târgu Jiu.

Pandurii are un lot de 30 de jucători, juniori sau de la echipa a doua. Firțulescu este printre jucătorii cu care Flavius Stoican va trebui să facă un lot de Liga 1. Firțulescu a mai fost antrenat de Stoican, la Dinamo. Din cauza plafonului salarial de 1500 euro impus de conducerea gorjeană, Pandurii a rămas fără majoritatea jucătorilor care au evoluat pentru ei în prima parte a sezonului. Din vechea gardă au rămas Răzvan Stanca și Pițian.

Flavius Stoican și-a început activitatea la Pandurii, luând munca sa ca o provocare la echipa aflată în insolvență. „Am ales Pandurii Târgu Jiu, pentru că, sincer spun, cred că este cea mai mare provocare din cariera mea de antrenor! Cred că putem face treabă la Pandurii. Nu mă mai interesează CV-ul, nu pun bază pe ce se spune, eu ştiu ce pot, mă bucur că văd că sunt oameni alături de mine şi o să îmi pun în practică tot ce am acumulat în perioada mea de antrenorat”!

Vizualizări: 888

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: