Pandurii încă mai speră la vânzarea lui Hora

Pandurii încearcă de săptămâni bune să îl vândă pe Hora la un preţ care să ajute clubul să scape din dezastrul financiar în care se află. Deşi au fost mai multe discuţii, nu s-a concretizat nimic. Oficialii clubului recunosc să această tranzacţie este vitală, câtă vreme Complexul Energetic Oltenia nu este dispus să reia finanţarea echipei.
Ion Șolea, team manager la Pandurii, a declarat la un post local de radio că ar fi bine atât pentru  club, cât și pentru jucător să plece. Oficialul pandurilor a negat o revenire a lui Cristian Săpunaru la Târgu-Jiu. „În perioada următoare atât pentru el, cât şi pentru club ar fi bine să plece. Cred că nici nu-şi mai găseşte motivaţia să rămână. Nu ştiu dacă în perioada următoare ar fi bine dacă ar rămâne şi dacă ar fi la nivelul anului trecut. Să marcheze 20 de goluri”, a spus Şolea la Radio Infinit. Acesta a menţionat că antrenorul Grigoraş îşi doreşte un fundaş central de picior drept, dar nu crede că acesta ar putea fi Săpunaru. „Nu cred că Săpunaru va mai putea ajunge la Târgu Jiu, pentru că are oferte net superioare faţă de ce poate Pandurii să-i ofere”, a spus Şolea.
Şi preşedintele Narcis Răducan a vorbit presei despre ce ar însemna vânzarea lui Hora. „La orice club din lumea asta, trebuie creat un mecanism prin care anual unul sau doi jucători să plece. Şi dacă ar fi conturile pline, ar trebui să facem acelaşi lucru cu un jucător care a atins un maximum de formă”. Narcis Răducan spune că Pandurii se autofinanţează de la începutul anului, ceea ce este foarte greu la un club din provincie. „Avem speranţa ca până la urmă să se clarifice această problemă, pentru că este foarte greu să te autofinanţezi la un club de provincie, mai ales când vin şi datorii din urmă. La ultima şedinţă AGA toţi acţionarii şi-au exprimat dorinţa şi speranţa că lucrurile se vor îndrepta, domnul director David ne-a şi ajutat. Este iminentă plecarea lui Hora, este o sursă importantă”, a spus preşedintele Narcis Răducan. În următoarele zile, acţionarii de la Pandurii se vor întruni din nou, pentru a analiza situaţia financiară a clubului. Pandurii are ca acţionari Complexul Energetic Oltenia, Consiliul Judeţean Gorj, Primăria Târgu Jiu, Artego şi Uniunea Sindicatelor Miniere din Oltenia.

Vizualizări: 687

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: