Pandurii, încă o umilință. Planuri pentru baraj!

Meciul de duminică seara pe care elevii lui Flavius Stoican l-au jucat la Drobeta Turnu Severin contra celor de la Voluntari a fost încă o partidă în care tinerii panduri au dovedit că mai au mult până le vor readuce gorjenilor mândria de a fi panduri. Scorul final de 3-1 pentru jucătorii lui Claudiu Niculescu arată că doar oaspeților le-a priit aerul de pe malul Dunării, mai ales că joi seara aceștia au învins și Universitatea Craiova în meciul din semifinalele Cupei României.

Culmea este că în prima jumătate a meciului, Pandurii părea să se descurce contra celor de la Voluntari și cel puțin un egal nu părea o cerință prea mare din parte celor vreo 100 de spectatori strânși prin tribune. Fundașii noștri au greșit însă monumental și, în minutul 33, Cazan a putut să înscrie fără probleme, așa cum a făcut-o cinci minute mai târziu și Popadiuc, asta după ce, la faza respectivă, Cernat luftase. Cernat și-a înscris însă numele pe lista marcatorilor în repriza a doua, în minutul 67, pentru Pandurii minutul 82 fiind cel care i-a adus noroc lui Surugiu, acesta reușind să înscrie cu capul, golul lui fiind prea puțin din dezastrul pe care îl prezenta tabela de marcaj.

„Multe greşeli copilăreşti”

La finalul celor 90 de minute, Flavius Stoican s-a declarat dezamăgit de cum au evoluat jucătorii săi, greșelile personale ale acestora diminuând la maxim speranțele celor care încă mai cred că Pandurii va fi în prima Ligă și la toamnă, atunci când la Târgu Jiu va fi gata stadionul de 20 de milioane de euro. „O partidă câștigată de echipa adversă pe multe greșeli copilărești din partea noastră. Sunt dezamăgit, pentru că a fost un început bun de partidă. Nu anunța o presiune din partea adversarilor, am avut momente în care i-am pus noi sub presiune. A venit o fază fixă și un gol, apoi o greșeală personală și era 2-0. La pauză am încercat să marcăm gol, nu am reușit, adversarii s-au apărat cu toată echipa și rămâne scorul de pe tabela de marcaj. La felul în care am jucat azi, singura opțiune rămâne locul de baraj, dar am avut și jocuri care ne-au dat speranțe. Nu vreau să dezarmez, să considerăm că a fost o zi mai nefericită, dar trebuie să analizăm ce facem pe teren. Mă îngrijorează aceste greșeli pentru că ele rămân indiferent de rezultat. Trebuie să credem în continuare că se poate”, a declarat Stoican.

Vizualizări: 967

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: