Pandurii, încă un punct în deplasare

Gorjenii au încheiat la egalitate partida din etapa a cincea disputată sâmbătă în Capitală contra celor de la Daco-Getica, fosta Juventus Bucureşti. Pandurii au fost conduşi de două ori pe tabela de marcaj, dar au reuşit de fiecare dată să egaleze, golurile gorjenilor fiind marcate la cel mult un sfert de oră după gazde.

Elevii lui Adrian Bogoi au alergat după punctul obţinut în clasament la finalul partidei chiar dacă au primit primul gol în minutul 12. Moralul acestora a revenit la normal un sfert de oră mai târziu, când Pîrvulescu a reuşit să egaleze. După pauză, în minutul 58, gazdele au înscris din nou, dar au rămas în avantaj doar până în minutul 65, când Tudoran a egalat pentru gorjeni.

Antrenorul gazdelor, Marius Baciu, a declarat la Sport Total FM că la pauză scorul real ar fi trebuit să fie de 4-1 pentru jucătorii săi. El a dat vina pe arbitraj, susţinând că un penalti nu ar fi fost acordat echipei sale, deşi faultul ar fi fost evident. „La pauză, dacă era 4-1, nu se supăra nimeni! Sunt dezamăgit de ratările pe care le-am avut, iar adversarii au marcat la primele şuturi pe poartă. Am avut şi un penalti clar, neacordat de arbitru. Încă suntem în căutări în zona defensivă. Noi suntem o echipă care ne-am format în ultimele trei săptămâni”, a spus antrenorul gazdelor.

„Ne luptăm pentru fiecare punct”

De partea cealaltă, Adrian Bogoi se declară mulţumit cu punctul obţinut în deplasare, el fiind convins că în următoarele meciuri elevii săi vor avea evoluţii şi mai bune. „Rezultatul este echilibrat, am luat un punct care ne menţine poziţia în clasament. Astăzi am întâlnit o echipă matură, cu mulţi jucători care anul trecut au jucat în Liga 1. Ne luptăm pentru fiecare punct, sperăm să creştem de la joc la joc şi să jucăm din ce în ce mai bine. Ne-am mai fi dorit doi-trei jucători, dar nu cred că mai este posibil. Avem jucători tineri, cu potenţial şi sperăm ca în scurt timp să avem rezultate şi mai bune”, a menţionat antrenorul gorjenilor la acelaşi post de radio.

În urma acestui egal, Pandurii strânge 8 puncte în clasament şi se menţine în zona superioară a acestuia, locul 7 putând să se modifice în funcţie de restul partidelor care mai erau de disputat din această etapă. Gorjenii stau oricum considerabil mai bine în clasament faţă de anul trecut când erau proaspăt retrogradaţi în Liga a II-a, dar arătau ca o echipă de începători. Duminica viitoare, de la ora 15.00, Pandurii va juca pe terenul sintetic de la Târgu Jiu împotriva celor de la SSC Farul Constanţa, la echipa suporterilor de la malul mării căpitan fiind Alexandru Grigoraş, fost pandur şi el în perioada în care tatăl său antrena pe malul Jiului. Petre Grigoraş a fost, de asemenea, până în această vară, antrenorul fariştilor, în luna iulie acesta despărţindu-se amiabil de clubul pe care l-a promovat în liga secundă.

Vizualizări: 798

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: