Pandurii încearcă să evite depunctarea! Datoria e de 2,8 milioane de lei!

Pandurii încearcă să scape de depunctare. Reprezentanţi ai Pandurii au fost luni la Federaţia Română de Fotbal, unde au depus o solicitare prin care speră să evite depunctarea. Administratorul special Marin Golea susţine că Pandurii nu poate face nicio plată, fiind în insolvenţă, şi speră că FRF va înţelege.
Trei echipe din Liga 1 ar putea fi depunctate din cauza problemelor financiare.
Este vorba despre ASA Târgu Mureş, Gaz Metan Mediaș si Pandurii Târgu Jiu.
Toate cele trei echipe sunt in insolvenţă si susțin ca n-au avut cum să plătească datoriile deoarece nu mai pot face plăţi fără acordul administratorului judiciar.
Anunțul oficial al FRF este aşteptat in perioada următoare. Dacă va pierde trei puncte, Gaz Metan Mediaş va cobori de pe primul loc si va ajunge pe 4, cu 34 de puncte. Pandurii va cobori pe 11, cu 21 de puncte, în timp ce ASA va ajunge pe ultimul loc, cu 6 puncte. Marin Golea speră că ca reuși să evite depunctarea, motivând cu o excepţie de la lege. Datoria către jucători, pentru care ar fi depunctați, este de 2,8 milioane de lei. „Am fost convocați luni la Federație și am trimis un material prin care cerem amânarea luării unei decizii. Am făcut o solicitare la judecătorul sindic să constate dacă noi putem să facem plăți, având în vedere obligația pe care o avea clubul până la 30 iunie pentru anumiți sportivi. Și am făcut o excepție, noi fiind și în insolvență și conform legii nu am voie de fac nicio plată. În condițiile acestea, ca să evităm depunctarea, am apelat la această excepție și acum să vedem, judecătorul sindic trebuie să se pronunțe“, a declarat Marin Golea.
REACŢIE
Cristi Pustai regretă situația Pandurii, dar și a echipei sale, Gaz Metan Mediaș, aflată în aceeași situație. În perioada în care el a fost antrenor la Pandurii, Cristi Pustai susține că nu erau probleme financiare pentru că echipa se autofinanța în mare parte.

Vizualizări: 741

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: