Pandurii încep de azi să-şi apere şansele pe teren

Emoţiile, tensiunea, incertitudinile în care a trăit echipa de fotbal din Târgu Jiu în ultimele zile s-au risipit ieri când oficial s-a anunţat că se va disputa jocul cu Dinamo şi Pandurii nu vor mai trece prin astfel de emoţii. Emoţii însă continuă să fie pentru meciul cu Dinamo, încă o forţă a primei ligi şi favorita din meciul din această seară.

Grigoraş nu consideră mai periculoasă Dinamo decât în tur deşi recunoaşte că sunt jucători foarte buni care au stat pe bancă în tur. „S-au făcut schimbări acolo dar trebuie să ţinem cont de faptul că marea majoritate a jucătorilor au evoluat şi în turul campionatului. Că au jucat mai puţin şi acum au şansa să joace mai mult e altă problemă dar nu văd de ce jucători ca Torje, Alexe, Dănciulescu sau Cătălin Munteanu de ce să nu joace”, a spus Grigoraş care recunoaşte că sunt jucători valoroşi iar echipa din Ştefan cel Mare vine şi cu un moral bun pentru că a debutat cu dreptul, cu o victorie în meciul cu Sportul. „Important e acum să vedem dacă jucăm că ne uităm la televizor şi de la o oră la alta se schimbă deciziile. Sper ca această situaţie să se termine odată şi să începem să ne apărăm şansele pe teren”, a spus tehnicianul pandurilor apăsat în continuare de incertitudinile care abia ieri s-au risipit: „Când voi ava certitudinea şi mă voi vedea la Bucureşti şi o să văd că ieşim la încălzire atunci voi fi sigur că jucăm meciul cu Dinamo”. 

Andone nu mai vrea spectacol

Întrebat dacă nu cumva meciul cu Dinamo e doar un aranjament al conducerii şi că echipa se va da la o parte, Grigoraş a spus că nu concepe aşa ceva şi va pleca de la Pandurii dacă va simţi aşa ceva: „Întrebarea e dacă ne ducem şi stăm capră, pe româneşte? Dacă eu voi simţi că pe teren se întâmplă ceva necurat obligatoriu nu voi mai fi antrenorul pandurilor”.

Din partea gazdelor de azi, antrenorul Ioan Andone, a declarat că nu îşi mai doreşte un joc spectaculos ci doar pragmatic: „Vor fi multe meciuri şi sunt obligat să rotesc jucătorii, dar ei trebuie să demonstreze că merită să joace la Dinamo. Nu mai avem nevoie de spectacol, am făcut-o şase luni şi am terminat pe locul şase”. Bucuros că va juca cu Pandurii ,Andone a recunoscut că are de ce să se teamă şi că va fi o verificare bună pentru elevii săi: “E bine că se joacă meciul cu Pandurii! Nu va fi uşor, dar trebuie să ne verificăm. Ei au un lot foarte bun, au contopit două echipe, anul trecut, în vară. Au un antrenor bun, cu experienţă, va fi un meci dificil”. Jocul cu Dinamo este programat în această seară, de la ora 20:30 şi va fi transmis în direct de Antena 1.

Vizualizări: 106

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: