Pandurii, învinşi în ultima secundă!

Echipa FCM Târgu Mureş a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia Pandurii Târgu Jiu, în etapa a XXXI-a a Ligii I, printr-un gol reuşit în minutul 90+2. În urma unui corner executat de pe partea dreaptă, Issa Ba trimite cu capul la Astafei, care a şutat pe jos, din zece metri, în poarta apărată de Lazăr.

Cu un lot aproape decimat de accidentări şi suspendări, Grigoraş a reuşit totuşi să facă spectacol la Târgu Mureş şi să păstreze rezultatul de egalitate timp de 90 de minute. Fără patru titulari incontestabili, Cardoso, Chiricheş, Băcilă şi Viera, practic fără linia de fund, Grigoraş a improvizat o apărare fragilă. Patru tineri şi-au făcut apariţia în compartimentul defensiv acolo unde echipa era cel mai afectată. Portarul Lazar, debutant la Pandurii cu această ocazie, şi Tătaru, Rada şi Pleaşcă, jucători care au fost promovaţi anul acesta în prima ligă. Şi s-au descurcat destul de bine timp de 90 de minute în faţa unor experimentaţi jucători precum Didi sau Vasilache care n-au prea mişcat fiind chiar scoşi de pe teren.

Cu toate că nu avea o apărare cu experienţă, Grigoraş nu s-a dus la 0-0 la Târgu Mureş unde a trimis din primul minut trei atacanţi pe teren. Din păcate efortul celor de la mijloc a fost destul de mare în aceste condiţii şi s-a văzut mai ales prim cartonaşele primite de Pintilii, Grecu şi Pleaşcă, primul fiind suspendat etapa viitoare.

Suspendat va fi probabil şi antrenorul Petre Grigoraş care a fost trimis de tânărul central Dragoş Istrate în tribună pentru proteste. Din păcate efortul tinerilor şi munca echipei nu au fost răsplătite aşa cum se aştepta măcar cu un egal pentru că Mureşul a dat lovitura de graţie în prelungiri. Astafei a năruit speranţele gorjenilor de a pleca cu un punct de pe Mureş marcând în al doilea minut de prelungire.

Vizualizări: 134

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: