Horoscop

Valabil pe 22/23 august

Berbec:O să veniți cu o idee de refăcut viața de cuplu și reproșurile or să fie de domeniul trecutului. O să începeți lucruri noi care să vă ofere satisfacții profesionale și o să vă asigurați că o să aveți de unde să luați bani, că apar mai multe cerințe și vă trebuie bani.

Taur: Se întrevăd niște bani, poate pentru că ați vândut ceva sau vin din urmă niște sume care să vă fie de mare folos. Vă ocupați de spațiul domestic, reamenajați, faceți curățenie generală, dacă n-ați apucat să dereticați până acum, dar poate ați fost peste măsură de ocupați.

Gemeni:Poate aveți de dat niște examene și se observă și succes, că ați avut timp, cu statul în casă, să învățați. Se poate să aveți de rezolvat o chestiune de serviciu care să vă facă să găsiți alte soluții în locul unei deplasări și să fie la fel de eficiente.

Rac: O să aveți o discuție de principiu cu cineva care v-ar vrea în echipă să lucrați și dacă e atrăgătoare oferta, o să dați accept. Întrevedere pe Skype sau în videocall cu cineva care are intenții serioase pentru o relație și dacă vă nimerește pe o vulnerabilitate, poate vă lăsați seduși.

Leu:Se poate să apelați la instanță să vă câștigați drepturile, să faceți tot ce depinde de voi să vă salvați, că n-are cine să o facă în locul vostru. O să faceți un schimb de mesaje cu cineva care lucrează în domeniul vostru și poate extindeți o colaborare, ca să aveți bani de cheltuială, că e foarte important să aveți din ce să vă întrețineți.

Fecioară:Vă puteți interesa de bani, de amânarea ratelor. Poate obțineți un împrumut, dacă nu vă mai descurcați. Se poate să fie o muncă mai grea pe acasă, reparați ceva, vă mobilizați cu toți ai casei să faceți ce trebuie, ca să fie totul funcțional și o să fie cu succes.

Balanță:O să intrați într-o altă formă de colaborare, cu tineret. Poate faceți cursuri online sau aveți de dat examene. Vă mai vin de undeva niște ajutoare, le mai dați și voi alor voștri câte ceva din ce aveți în plus și o să vă simțiți împliniți sufletește.

Scorpion:Poate aveți mai multă grijă de voi acasă, vă odihniți, vă delectați și cu lucruri care vă fac plăcere și alegeți și o formă de mișcare în casă, în curte. Se pare că o să fie o reorganizare la serviciu și e de văzut dacă vă puteți duce la sediu sau o să lucrați în continuare de acasă.

Săgetător: Poate o să vă ocupați de un copil, un nepot, îl luați la voi, să fie în siguranță și vă organizați cu timpul, cu spațiul și cu banii. O să vă intre bani, poate rezolvați și cu banca, iar în continuare e bine să vă calculați bugetul, să nu cheltuiți în exces, că aveți nevoie și de o rezervă.

Capricorn:Sunt niște acte de semnat, de făcut și niște tranzacții online și o să fiți scutiți de niște amenzi și de niște drumuri. Apar de undeva niște avantaje și o să vă descurcați mai ușor cu treburile casnice. Aprovizionarea o s-o faceți cu bine și o să lucrați și de acasă.

Vărsător:O să fie o susținere emoțională din partea cuiva care vrea să vă scape de niște greutăți și poate vrea să vă recucerească. O să aveți multe pe cap. Sunt solicitări din toate direcțiile și vreți să le rezolvați pe toate, ca să nu aveți restanțe și nu stați la mâna altora.

Pești:Pentru voi și ai voștri o să faceți să arate cât mai bine interiorul locuinței pentru Paște și vă ocupați de balcon, curte. Vi se mai propune ceva de lucru și dacă o să aveți timp, o să mai faceți rost de niște bani, ca să aveți pentru aprovizionare și cheltuielile lunare. O să fiți în siguranță.

Vizualizări: 951

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: