Pandurii Târgu Jiu a fost învinsă din nou

Al patrulea test de verificare susţinut de Pandurii  Târgu Jiu în perioada de pregătire s-a încheiat cu un nou eşec al echipei gorjene. Echipa a doua a celor de la CSU Craiova s-a impus pe terenul de la Târgu Jiu, scor 1-3, la pauză 0-2.  

Antrenorul Adrian Bogoi a trimis pe teren o echipă apropiată de cea pe care vrea să o folosească în meciurile din campionat, dar jocul a lăsat de dorit în prima repriză. Echipa a doua a CSU Craiova s-a impus încă din prima repriză, iar la pauză scorul era deja 2-0 pentru CSU.

Tehnicianul pandurilor i-a trimis pe teren în prima parte a jocului pe Mihai Cotolan – Nicolae Cotolan, Gheorghe, Dănescu, Almic, Tudor, Raiciu, Vodă, Tudoran, Blejdea şi Popescu. După pauză antrenorul gorjenilor a trimis pe teren toţi jucătorii pe care îi mai avea pe bancă: În partea a doua a meciului au mai jucat:  Opriţa, Costache -  Safta, Draca, Trancă, Vasilescu, Rasoveanu, Bogdan Cuibari, Hery Kim, Tănăsoiu şi Cristea. Pentru Pandurii a marcat Trancă, în repriza a doua, dintr-o lovitură liberă.  

Adrian Bogoi s-a declarat la final nemulţumit de jocul echipai sale: „Chiar dacă a fost un meci de pregătire, nu trebuia să se întâmple acest lucru. Nu mă refer numai la rezultat, ci la jocul în sine, mai ales la cel din prima repriză când a jucat echipa pe care probabil o să ne bazăm în campionat. Dar problemele noastre sunt aceleaşi, indiferent de rezultatul de astăzi”.

Principalele probleme rămân absenţa de la pregătire a unor jucători de bază care se confruntă cu probleme medicale, unele de mai lungă durată, din acest motiv tehnicianul solicitând constant întăriri mai ales în apărare.

Ca şi la precedentul amical cu Flacăra Horezu, şi la acest meci au lipsit, sau au luat loc pe bancă şi nu au jucat, şapte jucători din lot care se confruntă cu diferite probleme medicale sau care sunt în perioada de recuperare după accidentările suferite în perioada de pregătire.  Deşi au revenit Blejdea şi Raiciu, care s-au confruntat cu viroze respiratorii săptămâna trecută,  ceilalţi jucători care se confruntă cu probleme de sănătate sunt în continuare absenţi.

Antrenorul Bogoi nu se poate baza pe Ciobanu (operat), Dănăricu (recidivă după o operaţie suferită anul trecut),  Lică – accidentat la amicalul cu Flacăra Horezu, Dodoi, care a reluat antrenamentele  după o accidentare suferită în perioada de pregătire, Măicăneanu, care se refacere după o ruptură musculară, Şendroiu care revine după o accidentare şi Brînzan care nu poate evolua fără masca pentru faţă. Vineri Brînzan este programat la Bucureşti la o clinică specială pentru a i se lua măsurile pentru masca respectivă.

Vizualizări: 695

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: