Vine sau nu macedoneanul?

În timp ce fundaşul macedonean Brdarovski anunţă că e gata să vină la Pandurii, gorjenii neagă că ar fi interesaţi de el. Singurele noutăţi din Antalya sunt cei 3 jucători aflaţi în probe, unul fiind picior de plecare.

Pandurii nu-l vor pe Brdarovski pentru că au postul de fundaş dreapta asigurat de Unguruşan şi Pleaşcă.

Jucătorul e pregătit să vină

Prosport a scris încă de marţi că Pandurii ar fi interesată de transferul fundaşului dreapta de la Pelister, Vladica Brdarovski. Acesta este un jucător de 23 de ani care a mai fost în vederile gorjenilor şi în vara anului 2012. Jucătorul a confirmat ieri tot în Prosport că ar fi aproape de Pandurii. „Acum un an, cei de la Pandurii s-au interesat de mine, dar suma de transfer pe care o solicita clubul meu de atunci a fost foarte mare, drept pentru care nu s-a realizat trecerea. În afară de Pandurii au fost oferte de la Volyn Luţk (Ucraina) şi Amkar Perm (Rusia), dar totul a picat. În acest moment sunt aproape să semnez cu Pandurii, trebuie doar să se finalizeze ultimele detalii ale contractului. Negocierile cu FK Pelister le poartă agentul meu, Aleksandar Jovkov”, a spus jucătorul infirmând astfel ideea că ar fi impresariat de mai vechea cunoştiinţă a gorjenilor, Zvonko Milojkovic.

Pandurii infirmă interesul

Dacă Brdarovski spune un lucru, oficialii pandurilor spun cu totul altceva. „Nu e nimic adevărat, e doar o vrăjeală lansată de impresarul Zvonko pentru a încerca să-și aducă un jucător la Panduri. Vladica Brdarovski nu s-a aflat niciun moment în vederile noastre”, a spus ferm Eugen Pîrvulescu. Informaţiile se bat cap în cap în această poveste. Singura variantă  plauzibilă este că ex-iugoslavul s-a înţeles cu Pandurii pe vremea când preşedinte era Marin Condescu. Acesta din urmă era cunoscut pentru relaţia bună cu impresarul Zvonko, dovadă fotbaliştii cu origini sârbe care s-au perindat pe la Tg-Jiu: Vranjkovic, Maksumic, Vranjes, Raskovic, Lazic sau mai nou Adrovic. Pîrvulescu vrea însă să schimbe foaia şi să nu mai lucreze cu Zvonko. Toată această poveste ar putea fi şi o tentativă de-a impresarului sârb menită a-i creşte cota fundaşului de 23 de ani care a prins în cariera sa şi o selecţie la naţionala Macedoniei.

3 – jucători au acum pandurii în probe în Antalya: portarul polonez Michal Gliwa, mijlocaşul belgian Funso Ojo şi atacantul brazilian Edson Reis. Ultimul e împins însă de la spate de impresarii săi să părăsească perioada de probe de la Pandurii pe motiv că Pustai nu s-a lămurit în 3 zile de valoarea sa. Pustai ar vrea să-l vadă la lucru şi în stagiul doi de pregătire

Vizualizări: 171

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: