Cum va arăta Pandurii cu Nistor şi Răduţ?

Pandurii au transferat jucători atât în apărare, cât şi la mijloc şi în atac. Doru Bratu a fost adus gratis de la Steaua, dar va avea parte de o concurenţă dură cu Erico şi Christou pentru un loc de titular. Culmea, Bratu are şanse mai mari să-l scoată din primul 11 pe căpitanul cipriot decât pe brazilian. Şi asta pentru că Erico este văzut ca un viitor tun financiar pentru Pandurii în timp ce Christou are deja 30 de ani şi a gafat destul de mult în tur. Nistor şi Răduţ nu vin ca să fie rezerve la Tg-Jiu. Ei sunt de meserie mijlocaşi centrali acolo unde Pustai a mizat aproape exclusiv în tur pe cuplul Anton-Breeveld. Anton e cel mai vandabil jucător al pandurilor iar Breeveld e preferatul lui Pustai aşa că niciunul nu va ieşi din primul 11. Pustai are de ales între a menţine sistemul 4-2-3-1, caz în care Răduţ ar prelua postul lui Eric iar Nistor ar juca undeva spre bandă ca în ultimele sale meciuri la Tg-Jiu, ori a implementa un 4-3-1-2, dar pentru asta trebuie să renunţe la mijlocaşii de bandă şi să mai aibă încă un atacant de valoare în lot. Momentan, Bud este principala soluţie din atac. Matulevicius nici nu a început antrenamentele în timp ce Alex dos Santos şi Shamsin sunt soluţii de avarie. Dacă pandurii reuşesc să mai aducă un atacant foarte bun atunci Pustai admite că ia în calcul şi sistemul cu două vârfuri. Dacă nu, gorjenii vor miza pe acelaşi sistem ca şi în tur.

4-2-3-1: Stanca – Unguruşan, Erico, Christou (D. Bratu), Momcilovic – Anton, Breeveld – Nistor, Răduţ, Distefano (Nicoară) – Bud (Matulevicius)

4-3-1-2: Stanca – Unguruşan, Erico, Christou (D. Bratu), Momcilovic – Nistor, Anton, Breeveld – Răduţ – Bud (Matulevicius), ? .

Vizualizări: 198

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: