FCU Craiova are prioritate pe stadionul din Târgu Jiu în faţa CSU Craiova

Primarul Marcel Romanescu a afirmat că FC U Craiova, formația patronată de Adrian Mititelu, are întâietate în faţa rivalei CS Universitatea la disputarea partidelor pe noua arenă din Târgu Jiu. GSP a anunţat joi că CSU Craiova, echipa din Liga I, ar dori să joace meciurile din prima ligă pe stadionul din Târgu Jiu, după ce acesta va fi inaugurat, pentru a permite apoi refacerea gazonului de pe arena proprie.

CS Universitatea Craiova este nevoită să se mute câteva meciuri de pe arena „Ion Oblemenco” din cauza schimbării gazonului. Lucrările ar urma să fie demarate în curând, iar noua formație a lui Victor Pițurcă ar fi dorit să joace meciurile pe noul stadion din Târgu Jiu, acolo unde ar urma să joace şi rivala din Liga 3, FCU Craiova.

Patronul FCU s-a înţeles cu primarul Târgu Jiului, Marcel Romanescu, în acest sens, şi se aşteaptă ca promisiunea edilului să fie respectată. Primarul a ţinut să îl asigure pe patronul celor de la FCU că îşi va respecta promisiunea făcută în vară şi că nu a purtat nici o discuţie cu cineva de la CSU Craiova. „Nu știu de unde a apărut informația că cei de la CSU vor să vină să joace la noi pe stadion. Dar cei de la CSU cine sunt? Eu știu că am discutat personal doar cu domnul Adrian Mititelu de la FC Universitatea Craiova, iar eu îl asigur pe domnul Mititelu că sunt un om de cuvânt, iar dacă am bătut palma cu dânsul, și doar cu el am bătut palma, păi atunci înțelegerea rămâne valabilă. Sunt un om de onoare. Cei de la FC Universitatea Craiova chiar ne-au trimis și o hârtie oficială pentru a li se permite să joace la noi pe stadion”, a explicat primarul Marcel Romanescu situaţia pentru ediţiespecială.ro.

Echipa din Craiova patronată de Adrian Mititelu a transmis către Primăria Târgu Jiu şi o cerere pentru a juca pe noul stadion din Târgu Jiu imediat după ce acesta va fi inaugurat. Primarul a mai precizat că nu cunoaşte patronul echipei CSU Craiova şi nici nu a discutat cu nimeni de la formaţia din Liga I: „Nu îl cunosc pe domnul Rotaru  și nu am discutat niciodată cu acest om, dar nici cu vreun alt angajat de la clubul CSU Craiova. Nu știu de nicio intenție a celor de la CSU să joace la noi pe stadion. Eu îi aștept în continuare la noi pe stadion pe cei de la FC Universitatea Craiova, dar domnul Mititelu știe cum stau lucrurile și ce acte trebuie să mai primim noi ca să putem să dăm cât mai repede drumul la acest stadion”.

În ceea ce priveşte noua arenă de la Târgu Jiu, mai sunt puţine lucruri de pus la punct iar primarul a precizat că speră să se finalizeze rapid şi ultimele retuşuri pentru ca stadionul să poată fi preluat.

Vizualizări: 1,443

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: