Gilortul a găsit antrenor - Mario Găman

Gilortul Târgu Cărbuneşti a făcut recent mai multe transferuri, dar şi o achiziţie pentru banca tehnică unde l-a numit joi pe fostul fotbalist de la Pandurii, Mario Găman. Noul antrenor are licenţă pentru a pregăti echipe şi, de mai mulţi ani, pregăteşte copii şi juniori, în prezent acesta antrenând copiii de la Pandurii Târgu Jiu.

Gilortul a făcut o mutare interesantă pentru a completa banca tehnică, acolo unde fostul secund Alexandru Avramescu era antrenor-jucător. Gilortul a început cu stângul noul sezon şi a pierdut acasă în prima etapă din Liga 3 în faţa doljenilor de la ACSO Filiaşi.

Imediat după meciul din prima etapă, cei de la Cărbuneşti au anunţat că sunt în căutare de antrenor, fiind preferată o soluţie locală, antrenorul Mario Găman, care va prelua de săptămâna viitoare echipa din Cărbuneşti, urmând ca la meciul cu FCU Craiova din deplasare să stea pe banca echipei tot secundul Avramescu.

„Așa cum se anticipa, formația noastră s-a înțeles cu antrenorul Mario Găman pentru a prelua conducerea tehnică a echipei. Primul contact al noului tehnician cu viitorii elevi va avea loc, însă, la antrenamentul de marți”, au anunţat joi cei de la  Gilortul.

Între timp lotul a mai fost completat cu o serie de jucători pe posturile deficitare, fiind legitimaţi în ultimele zile: Ovidiu Jianu, portar crescut la juniori la Pandurii Târgu Jiu, Marius Ion, fundaș  transferat de la Atletic Bradu, Emilian-Andrei Oprea, mijlocaș U20 de la CFR Romgaz Craiova și pe camerunezul Njopgang Passi Stephane Billy, mijlocaș, venit de la Agricola Borcea. Săptămâna viitoare, Gilortul urmează să îl legitimeze și pe fundașul Ionuț Tătaru, care s-a pregătit în această vară cu lotul echipei Pandurii Târgu Jiu.  Conducerea clubului a anunţat că își mai dorește aducerea unui mijlocaș cu care se află deja în tratative, sperând ca și acesta să se alăture lotului începând de săptămâna viitoare.

Vizualizări: 1,081

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: