Pandurii joacă pe sintetic cu Metaloglobus

Pandurii Lignitul Târgu Jiu va juca al treilea meci din actualul campionat de Liga a II-a pe teren sintetic, în deplasare la Metaloglobus. Echipa bucureșteană a promovat anul acesta. Antrenorul gorjenilor, Adrian Iencsi, are o părere bună despre adversarii de sâmbătă, dar ținta lui este obținerea celor trei puncte puse în joc.

Pandurii a obținut două puncte în primele două etape, dar sâmbătă speră la o victorie. Antrenorul Adrian Iencsi spune că elevii săi nu joacă la potențialul maxim, pentru că nu au făcut un cantonament împreună.

Cine sunt noile achiziții

Iencsi a venit la Pandurii după prima etapă și spune că este greu să aducă jucători în această perioadă. Nu atât din lipsa banilor, cât din cauză că jucătorii de valoare și-au găsit deja echipe. A reușit însă trei transferuri și speră ca noii jucători să poată fi legitimați până la meciul de sâmbătă. „Adi Șut, Florin Maxim sunt jucători pe care îi cunosc și eu îmi doresc să rămână la echipă. Sper să fie legitimați până la jocul de sâmbătă. A mai venit un jucător tânăr, Grigore Turda, joacă pe trei posturi, atât fundaș central și în ambele zone ca fundaș lateral, vine de la Zalău”, a spus Iencsi.

Actuala conjunctură în care se află echipa Pandurii le dă posibilitatea de afirmare unor jucători foarte tineri. „Poate fi o conjunctură potrivită pentru cei tineri. Numele Pandurii spune multe, de asta am și venit aici. Poate fi un moment bun pentru tineri, dar asta depinde numai de ei. Dacă se pregătesc foarte bine și demonstrează că au valoare, vor juca. Sunt câțiva jucători care au surprins plăcut. Dar, știți mentalitatea unor jucători, joacă două-trei jocuri bine, apoi tot anul... Eu vreau continuitate”, a spus antrenorul pandurilor.

Iencsi susține că cel mai mult în acest momente contează entuziasmul jucătorilor și dorința de a juca. „Avem foarte mult de lucru, trebuie să punem la punct pregătirea fizică, trebuie să lucrăm foarte mult tactic, la coordonare, la dorința de a învinge. Ne așteaptă un meci dificil, vom juca pe o suprafață sintetică, ceea ce nu va fi ușor pentru jucătorii mei”, a spus Iencsi, făcând referire la lipsa de pregătire fizică.

Despre adversarul de sâmbătă, Iencsi are cuvinte frumoase: „Echipă tânără, în ascensiune, echipă venită din Liga a III-a, omogenă, acolo s-au creat niște relații de joc, niște automatisme, îl cunosc bine pe Vintilă, un antrenor tânăr, bine pregătit. A avut rezultate”.

Vizualizări: 1,890

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: