Pandurii, la a doua victorie a anului

Pandurii Târgu Jiu a obţinut cea de-a doua victorie a anului în meciul cu CS Baloteşti. Gorjenii s-au impus cu scorul de 4-0 în meciul cu CS Baloteşti, dar nu au scăpat de griji, pentru că se află pe locul 13, la patru puncte de retrogradare.

Pandurii şi-a făcut datoria faţă de spectatorii care au venit la stadion în număr mai mare decât la precedentele meciuri de pe teren propriu, aceştia sosind la stadion chiar şi după 15 minute de la începutul partidei. Cei care au întârziat un minut sau două au ratat deja primul gol al gorjenilor, care au deschis scorul rapid prin Dodoi, revenit printre titulari cu poftă de gol. Dodoi a semnat două dintre reuşitele gorjenilor, celelalte două goluri fiind marcate de Blejdea şi coreeanul Kim.

Antrenorul Adrian Bogoi a găsit o formulă de echipă mult mai bună şi atacanţii săi au marcat mai mult, ridicând din nou golaverajul. Tehnicianul a apreciat, mai mult decât scorul arătat de tabelă, meciul foarte bun făcut de echipa sa, care a controlat permanent jocul până la final: „Este o victorie foarte importantă pentru Pandurii, suntem pe final de campionat şi orice punct este foarte important din acest moment. Am luat cele trei puncte, dar am jucat foarte bine, mai ales în prima repriză şi am controlat jocul toate cele 90 de minute”.

Chiar dacă a luat toate cele trei puncte, Bogoi nu a uitat meciul din etapa trecută când Pandurii a condus, dar a pierdut în ultimele minute din cauza lipsei de concentrare şi a greşelilor: „Rezultatele nu au fost cele care ar fi trebuit până acum, după jocul prestat de echipă. Chiar la meciul de la Snagov am condus până în minutul 86 şi am luat două goluri pe final de meci pe două greşeli personale foarte simple. Dar acesta este fotbalul, trebuie să fim concentraţi toate cele 90 de minute”.

Jucătorii au primit câteva zile libere pentru sărbătorile pascale dar luni vor reveni la Târgu Jiu pentru a relua antrenamentele. La finalul săptămânii viitoare Pandurii va juca tot pe teren propriu, cu Luceafărul Oradea.

Vizualizări: 829

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: