Pandurii, la doar şase puncte de lider

Pandurii Lignitul Târgu Jiu va juca sâmbătă, în deplasare, la o echipă din zona roşie a clasamentului, CS Baloteşti. Este o şansă mare pentru formaţia din Gorj de a se apropia de echipele de pe primele două locuri, distanţa fiind de doar şase puncte.

Cel mai tare meci al etapei viitoare în Liga a 2-a este Academica Clinceni (locul 1) - Chindia Târgovişte (locul 3). Pandurii este pe locul 7, cu 21 de puncte. Echipa are şanse mari să urce în clasament cu o victorie în deplasarea de la Baloteşti, la o echipă care abia a acumulat opt puncte în 13 etape.

Antrenorul Adrian Bogoi a spus că abordează fiecare meci la victorie, indiferent de adversar. A şi explicat că între Pandurii şi echipele de pe primele locuri nu este mare diferenţă. „După primele 13 etape, diferenţa nu este chiar aşa de mare între noi şi prima clasată, sunt doar şase puncte”, spunea antrenorul.

Acesta evită să vorbească despre promovare, astfel de planuri putând fi făcute doar în funcţie de rezultatele de la finalul turului, dar şi de rezolvarea problemelor financiare ale clubului. Deocamdată, Pandurii are procese câştigate în instanţă, dar milioanele de euro pe care le aşteaptă nu au intrat în conturile clubului.

Vizualizări: 610

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: