Gilortul Târgu Cărbuneşti s-a înscris în Liga 3

Echipa de fotbal a oraşului Târgu Cărbuneşti va evolua în noul sezon tot în Liga 3. Acest fapt a devenit oficial după ce conducerea clubului a depus cererea de înscriere în sezonul 2020 – 2021.

Luni, 20 iulie 2020, conducerea clubului din Cărbuneşti a depus la FRF cererea de înscriere pentru sezonul 2020-2021 al Ligii 3. Totodată, clubul anunţă că a depus şi garanţia financiară de participare la competiție, aceasta fiind asigurată întrucât suma achitată pentru sezonul 2019-2020 nu a mai fost retrasă.

„Dosarul de certificare pentru participare în noul sezon al Ligii 3 (o premieră la acest nivel) a fost aprobat, cu câteva mici probleme, fără ca clubul nostru să riște vreo sancțiune”, au anunţat oficialii clubului pe pagina de facebook.

Gilortul s-a reunit deja de pe data de 15 iulie, dar lotul nu este încă definitivat. fiind aşteptaţi şi alţi jucători. Noul antrenor Florin Popete, care este ajutat de Bogdan Chiriac, au avut la primele antrenamente un număr mai mic de fotbalişti. dar conducerea a dat asigurări că lotul se va completa în următoarele două săptămâni. Antrenamentele au loc la Cărbuneşti, unde se respectă toate prevederile în vigoare, se mai arată pe pagina oficială a clubului: „Antrenamentele conduse de cei doi tehnicieni se vor desfășura cu respectarea normelor stabilite de Guvernul României pentru desfășurarea activității fotbalistice din țară, valabile de la 1 iulie”.

La stadionul Cristinel Răducan se execută lucrări de sudare a balustradelor de protecție la tribunele care provin de la fostul Stadion Municipal din Târgu Jiu și montare a gardului împrejmuitor în sectorul respectiv, iar peste câteva zile urmează să fie aduse la standardele prevăzute de ROAF și băncile de rezerve. Săptămâna viitoare, un reprezentant al FRF va fi prezent la stadionul Cristinel Răducan în vederea omologării sportive a acestuia pentru ediţia de campionat 2020-2021.

Vizualizări: 765

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: