Pandurii nu aşteptă noutăţi la reunire

Pandurii se va reunit luni pentru a relua pregătirea pentru acest sezon în care are ca obiectiv promovarea. Gorjenii nu anunţă noutăţi la reunire, nu pentru că nu ar avea nevoie, ci pentru că nu au voie să facă transferuri.

Jucătorii echipei Pandurii se reunesc luni în aceeaşi formulă în care s-au despărţit la plecarea în vacanţă. Deşi are ca obiectiv promovarea, echipa fanion a Gorjului porneşte cu stângul în noul an pentru că nu are voie să facă tranferuri din cauza unor sancţiuni.  Antrenorul Mario Găman şi-ar fi dorit întăriri pentru lot şi se pregătise să facă unele transferuri neştiind ce se va întâmpla la început de an. În aceste condiţii, Pandurii trebuie să se descurce cu ce are în lot, eventual cu juniori din curtea clubului, dacă nu se va ridica interdicţia de a transfera jucători. „Din păcate, la ora actuală, nu putem face transferuri. Este un lucru rău din punctul meu de vedere, pentru că deja discutasem cu o serie de jucători cu experiență și ajunsesem la un acord. Din păcate, a trebuit să renunțăm la ei pentru că, atâta timp cât nu poți să înregistrezi niciun jucător, orice discuție nu mai avea sens”, a explicat antrenorul Găman care mai speră totuşi că problema se va rezolva: „Din discuțiile pe care le am cu conducerea, cu toți factorii de decizie ai clubului, știu că se lucrează la stingerea acestui litigiu. Am înțeles că cei patru jucători, în momentul când s-au luat banii, au depus memorii la FIFA”.

În ultimele etape ale sezonului regulat, Pandurii mai joacă trei meciuri, cu Viitorul Șimian, CSM Jiul Petroșani și CSM Reșița. La final de an echipa se afla pe locul trei în clasamentul Seriei a 7-a, cu 27 de puncte.

Vizualizări: 462

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: