Universitatea Craiova, nepregătită pentru start

Înaintea primului meci oficial din 2022, cel cu Rapid, programat sâmbătă, de la ora 20.00, pe arena „Ion Oblemenco”, antrenorul Universităţii Craiova trage un semnal de alarmă.  Laurenţiu Reghecampf atrage atenţia în privinţa ritmului de joc pe care nu îl are echipa sa, din cauza problemelor mari cu care s-a confruntat în perioada de pregătire.

Reghecampf îi avertizează pe fanii olteni că nu vor vedea ceea ce aşteaptă, echipa neavând ritm de joc din cauza perioadei ratate de pregătire, din cauza problemelor de lot, cu jucători accidentaţi sau infectaţi cu COVID-19. Universitatea Craiova nu a făcut nicio achiziţie în iarna aceasta, în timp ce 4 fotbalişti au fost puşi pe lista de transferuri, iar Găman şi Houri sunt scoşi din calcul pentru restul sezonului, din cauza accidentărilor. “Îmi pare bine că reîncepem meciurile oficiale, a fost o vacanţă scurtă, noi am întâmpinat foarte multe probleme, cu jucători accidentaţi, cu COVID-19, nu a fost o pregătire aşa cum ne-am dorit-o. Este greu să spun acum pe cine mă bazez. Sunt sigur că băieţii au dorinţă mare, sunt nerăbdători să joace din nou meciuri oficiale. Nu am putut face o pregătire bună, nu am avut posibilitatea să facem ceea ce ne-am dorit, nu suntem la turaţie maximă. Trebuie să fim inteligenţi, să ne gândim numai la rezultat. Sperăm totuşi ca reacţia jucătorilor pe care-i avem la dispoziţie să fie una bună, iar cu ajutorul fanilor, care sper să vină în număr foarte mare, sperăm să avem parte de un rezultat pozitiv. La nivelul nostru de pregătire şi la ritmul nostru de joc, fanii vor juca un rol important. Sper să aibă răbdare, nu vor vedea o echipă aşa cum şi-o doresc, agresivă, să fie în stare să le satisfacă dorinţele, dar cei care vor intra pe teren îşi vor da viaţa pentru puncte. Pentru noi va fi un meci foarte greu, Rapid este o echipă de tradiţie, iubită şi este şi surpriza campionatului” a declarat Laurenţiu Reghecampf.

Preşedintele Sorin Cârțu a vorbit despre situația de la echipa pregătită de Laurențiu Reghecampf. Acesta a transmis că oltenii sunt testați zilnic, toate acestea deoarece oficialii speră ca o parte dintre jucători să se vindece de COVID-19.

Vizualizări: 818

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: