CSM Târgu Jiu  a pierdut meciul cu CSM Oradea

CSM Târgu Jiu a pierdut meciul disputat în acest week-end, pe teren propriu, cu CSM CSU Oradea, scor 79-87. Totuşi a fost nevoie de o repriză de prelungiri în meciul de la Târgu Jiu pentru ca vicecampioana CSM Oradea să câştige meciul.

Scorul pe sferturi în partida de la Târgu Jiu a fost 12-19, 21-19, 17-9, 25-28, 4-12.  În faţa unui public numeros şi care a creat atmosferă, CSM Târgu Jiu a cedat cu greu în faţa unei echipe mult mai experimentate, o echipă care se luptă an de an pentru titlu în întrecerea internă şi care reprezintă România în cupele europene. Meritul grupării gorjene este totuşi unul important, chiar dacă a pierdut meciul, pentru că  a fost la un pas de victorie iar în multe momente ale jocului a fost peste adversar şi l-a dominat.

Oaspeţii s-au dovedit a fi un adversar mai agil, mai ales în minutele de prelugire, minute pe care gruparea oaspete le-a gestionat mai bine şi a reuşit să plece cu o victorie, care a stat până aproape de final sub semnul întrebării. Astfel, la capătul uni meci de mare luptă, în care ambele echipe au trecut rând pe rând la conducere pe tabela de marcaj, Oradea a avut nevoie de prelungiri pentru pentru a se impune la Târgu Jiu.

În ciuda înfrângerii, CSM Târgu Jiu a făcut unul dintre cele mai bune meciuri din acest sezon. Echipa din Oradea s-a impus în overtime cu 12-4 şi a câştigat meciul cu scorul de 87-79.

Malik Morgan a reușit 24 puncte, 12 recuperări şi 4 pase decisive, în timp ce Kevin Allen a totalizat  22 puncte şi 15 recuperări pentru CSM Târgu Jiu.

Vizualizări: 368

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: