Trică nu mai vine la Târgu Jiu: Eu cred că a căzut varianta!

ACS Viitorul Târgu Jiu nu a ajuns la un acord cu antrenorul Eugen Trică nici la zece zile după ce antrenorul Octavian Benga și-a anunțat demisia. Echipa s-a pregătit şi în această săptămână cu secundul şi antrenorul echipei satelit şi conducerea spune că lucrurile merg bine la echipă.

ACS Viitorul Târgu Jiu a negociat cu Eugen Trică pentru a prelua din nou echipa însă părțile n-au ajuns la niciun numitor comun și se pare că varianta a picat definitiv, după cum a admis, pentru liga2.ro, chiar antrenorul craiovean. ”N-am mai vorbit cu cei de la Viitorul Târgu Jiu de o săptămână. Eu cred că a căzut varianta. Nu mai contează de ce nu ne-am înțeles. Le urez baftă”, a spus, sec, Eugen Trică, fără să ofere mai multe detalii. Trică mai pregătise echipa între etapele 8-13 din actualul sezon de Liga 2, interval în care ACS Viitorul Târgu Jiu a bifat trei victorii, două remize și o înfrângere. Ulterior, Trică și-a reziliat contractul cu echipa gorjeană, pentru a semna cu FCU Craiova, unde n-a rezistat însă decât patru etape.

Fostul antrenor Octavian Benga și-a prezentat demisia la doar două zile de la reunirea lotului, iar în această perioadă, de pregătirea echipei s-au ocupat secundul Alexandru Ciobanu și antrenorul de la echipa satelit, Bogdan Chiriac. După demisia lui Trică, secundul Alexandru Ciobanu asigurase interimatul, în etapa a 14-a, la meciul de la Dunărea Călărași, câștigat de olteni cu scorul de 2-0.

Vizualizări: 760

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: