Pandurii nu ia nici un ban pe jucătorii care pleacă

Pandurii nu transferă jucători pe bani pentru că majoritatea acestora pleacă liberi de contract, fiind la final de contract. Antrenorul Adrian Bogoi a explicat că nici pe jucătorii care pleacă acum nu se vor lua bani şi nici nu se vor aduce jucători pe bani, pentru că se vor promova juniori ai clubului.

Pandurii a lăsat să plece cei mai buni jucători din lot, chiar şi când mai aveau contract, exemplul lui Daniel Pîrvulescu fiind cel mai recent, banii primiţi pentru transferul lui la U Cluj fiind foarte puţini. În locul celor plecaţi au venit jucători tineri şi fără experienţă după cum a precizat deseori antrenorul Bogoi: „Bejdea, Brînzan şi Dănescu erau la final de contract şi ştiam că nu ne mai putem baza pe ei. Pandurii  nu o să ia bani pe ei pentru că jucătorii aveau contract până la finalul acestui sezon şi pleacă liberi de contract. Lotul, de fiecare dată, a fost completat cu jucători tineri de la juniori sau cu alţii care aveau doar câteva meciuri jucate prin divizia C, nu s-au transferat jucători scumpi sau cu experienţă. Efectiv nu s-a realizat nici un transfer al vreunui jucător care să fi evoluat constant la nivel de liga a doua, că au mai fost aşa periodic care au trecut pe la liga 2, dar nu au jucat constant. Şi cred că au plecat 30 de jucători în acest timp, marea majoritate a jucătorilor care jucau titulari la echipă, bineînţeles”.

În aceste condiţii, se va juca în noul sezon cu copii de la juniori sau cu jucătorii care nu vor găsi alte echipe să plece, pentru că probabil se vor mai întoarce la Pandurii şi o parte din cei care au încheiat contractele. „De înscris ne vom înscrie în campionat, după cum se vede clubul nu s-a desfiinţat, activează în continuare la nivelul Ligii 2. Probabil vom juca cu jucătorii de la juniori, asta e politica clubului, o să îi promovăm şi îi antrenăm cât putem, câteva luni de zile”, a mai precizat Adrian Bogoi, care se va întoarce la Târgu Jiu odată cu reunirea lotului pentru pregătirea unui nou sezon.

Perspective financiare mai bune nu se întrevăd la Pandurii nici după ultimul termen al instanţei în procedura de insolvenţă, miercuri judecătorul sindic acordând un nou termen pentru verificarea dosarului de reorganizare a clubului pentru luna octombrie.

Nici procesul în care Pandurii a câştigat în primă instanţă banii datoraţi de membrii asociaţi nu se va finaliza curând, soluţia dată miercuri de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie fiind sesizarea Curţii Constituţionale pentru o excepţie de neconstituţionalitate. Iar Curtea Constituţională va soluția probabil cauza în şase luni.

Vizualizări: 971

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: