Pandurii rămâne cu  6-7 jucători în lot

Pandurii Târgu Jiu rămâne fără jucători pe zi ce trece, tot mai mulţi fotbalişti părăsind echipa gorjeană pentru a juca la alte formaţii care nu se confruntă cu problemele de la Târgu Jiu. Antrenorul Adrian Bogoi a explicat că jucătorii sunt la final de contract şi de aceea aleg să plece, la Pandurii nefiind perspective de mai bine şi nici măcar promisiuni.

Pandurii nu mai are teoretic nici un jucător cu experienţă în lot, dintre cei cu care a încheiat acest sezon, pentru că majoritatea lor au fost la final de contract. George Tudoran semnase din iarnă cu Rapid, iar acum se va prezenta la reunirea echipei din Giuleşti, iar Gabriel Dodoi venise la Pandurii doar pentru o jumătate de an, sub formă de împrumut. La fel şi portarul Alexandru Costache, care a venit la Târgu Jiu împrumut până în vară de la Concordia Chiajna. Brînzan şi Blejdea au putut pleca pentru că erau la final de contract, iar în cazul lui Robert Dănescu situaţia nu este încă foarte clară pentru că gorjenii susţin că mai avea contract cu Pandurii, dar FC Argeş a anunţat că deja a semnat cu echipa din Piteşti.

Cam toţi jucătorii care au venit la Pandurii în iarnă au semnat contracte pe şase luni, iar cei care au rămas de la începutul sezonului au semnat în iarnă prelungiri de contracte. Antrenorul Adrian Bogoi a explicat că mai are în lot 6-7 jucători care mai sunt sub contract, majoritatea tineri şi care nu au evoluat prea mult în ultimul sezon. ”Mai avem în lot doar câţi mai sunt cu contract, pentru că, în momentul de faţă mai sunt doar 6-7 jucători sub contract cu clubul. Şi majoritatea lor sunt din cei care nu prea au jucat”, a precizat tehnicianul pandurilor care a mai trecut de 2-3 ori prin aceeaşi situaţie de când antrenează la Târgu Jiu: „Acelaşi lucru s-a întâmplat şi acum un an jumătate când am venit la Târgu Jiu, şi acum un an, şi chiar şi acum o jumătate de an. În pauza dintre tur şi retur  s-a văzut că majoritatea titularilor au plecat”.

Pîrvulescu, Sălăjan, Drilon Cenaj, Konate, Nsiah sau Milenko Skoric sunt jucători care erau titulari în tur, dar au părăsit echipa în iarnă. În locul lor au venit însă jucători precum Tudor, Oiţă, Dinu, Cristea, Du Ho Kim sau Tănăsoiu, şi au fost promovaţi juniorii Dănescu, Măicăneanu, Rasoveanu şi Safta, care au jucat foarte puţin sau deloc, unii dintre ei neavând nici măcar 90 de minute jucate.

Vizualizări: 920

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: