Gilortul se consideră 99% campioană

Cu doar o etapă înainte de finalul acestui sezon al Campionatului Judeţean Gorj, se prefigurează deja faptul că Gilortul Cărbuneşti va fi campioana Gorjului din 2019. Echipa oraşului Târgu Cărbuneşti este pe locul I înaintea ultimului meci al sezonului şi nu consideră că mai poate rata titlul de campioană.

Gilortul Cărbuneşti s-a impus în meciul din etapa a 29-a, disputat în deplasare, scor 5-1 cu CS Novaci şi se menţine pe prima poziţie în clasament. Deja cei de la Cărbuneşti au postat pe pagina oficială faptul că se consideră „99% campioni”,  fiind greu de crezut că mai pot repeta gafa din etapele trecute când le-au dat emoţii propriilor suporteri după ce au pierdut meciul cu Minerul II Mătăsari. Din fericire urmăritoarele nu au profitat de acest prim eşec al Gilortului din acest an aşa că echipa a revenit rapid pe prima poziţie din clasament. Gilortul a acumulat  69 de puncte după 29 de etape, în care a pierdut doar patru meciuri, trei în tur şi unul în retur. Şi a doua clasată, Ştiinţa Turceni, a reuşit o victorie în ultima etapă, scor 3-0 în faţa penultimei clasate Ştiinţa Flacăra Roşia de Amaradia, şi îşi menţine locul pe podium, cu 67 de puncte. Teoretic, echipa din Turceni mai are şanse la titlu, doar dacă Gilortul pierde în ultima etapă. Pe locul trei în clasamentul campionatului judeţean Gorj se află Petrolul Bustuchin cu 66 de puncte, formaţie care în ultima etapă a câştigat cu 4-1 derbiul cu Petrolul Ţicleni.

Vulturii Fărcăşeşti au făcut scorul etapei, scor 8-0 cu Viitorul Negomir, dar nu le mai foloseşte decât, poate, la golaverajul final, pentru că rămân pe locul patru, cu 65 de puncte. Totuşi „vulturii” sunt pe locul 1 în judeţ la numărul de goluri marcate, 119 în acest sezon, fiind urmaţi de Ştiinţa Turceni cu 103 goluri.

Galerie foto



Vizualizări: 1,224

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: