Pandurii a pierdut trei jucători într-o zi

Jucătorii cu care echipa din Târgu Jiu a încheiat acest sezon încep să părăsească Pandurii. După ce au aşteptat luni de zile să primească salariile la Pandurii, jucătorii titulari din acest sezon încep să se orienteze către alte echipe. Primii plecaţi, după George Tudoran care semnase deja din iarnă cu Rapid, sunt Denis Brînzan, Andrei Blejdea şi Robert Dănescu care au semnat cu FC Argeş.

Colegă de campionat cu Pandurii, FC Argeş se întăreşte pentru a ataca promovarea şi în viitorul sezon, după ce în această ediţie a ratat acest obiectiv. Primele achiziţii la FC Argeş, după numirea lui Nicolae Dică, vin doar la o zi de la sosirea antrenorului şi sunt trei jucători de la Pandurii.

Denis Brînzan, Andrei Blejdea şi Robert Dănescu au fost titulari în numeroase meciuri din acest sezon la Pandurii Târgu Jiu, aceştia alegând acum să se despartă de Pandurii. Lipsa de perspective şi neplata salariilor la timp îi face pe jucători să plece de la Pandurii, cel mai probabil din vară urmând să se formeze o nouă echipă.

Denis Brînzan are 22 de ani şi era căpitanul echipei Pandurii, acesta fiind crescut la juniorii clubului şi evoluând până acum doar la Târgu Jiu, chiar şi în Liga 1, în sezonul 2016-2017. Campionatul trecut a jucat în 29 de meciuri, iar în acest sezon a intrat pe teren tot 29 de jocuri, toate ca titular, şi a marcat şi un gol.

Un alt produs al Centrului de Copii şi Juniori de la Pandurii este Robert Dănescu de doar 18 ani, jucător junior care în aceste zile susţine examenul de bacalaureat. Şi Dănescu e gorjean iar în acest sezon a debutat la prima echipă a clubului Pandurii, fiind utilizat de antrenorul Adrian Bogoi în 15 meciuri, doar în cinci dintre ele începând ca titular. Andrei Blejdea  are tot 22 de ani, s-a născut la Bucureşti şi are deja mai multe experienţe în străinătate. A trecut pe la FC Wil (Elveţia), Domžale, Kranj (ambele din Slovenia) şi Eintracht Braunschweig II (Germania), iar în România a jucat prima dată la Academica Clinceni, în 23 de meciuri, ediţia trecută de Liga 2, iar în vara trecută a ajuns la Pandurii Târgu Jiu, pentru care a evoluat în 34 de meciuri, în 19 ca titular şi a înscris 8 goluri.

”Echipa noastră a ajuns la un acord cu trei fotbalişti care în sezonul recent încheiat au evoluat în liga secundă la Pandurii Târgu Jiu. Este vorba despre Robert Marian Dănescu, Denis Gigi Brânzan şi Cristian Andrei Blejdea. Dănescu a semnat cu FC Argeş o înţelegere valabilă pe 3 ani, în timp ce Brânzan şi Blejdea vor îmbrăca tricoul alb-violet timp de 2 sezoane”, a fost anunţul oficial al celor de la FC Argeş care le-a transmis deja urări de „Bun venit” celor trei foşti panduri marţi, când aceştia au semnat contractele cu FC Argeş.

Vizualizări: 908

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: