Gabriel Dodoi a lăsat Pandurii pentru Rapid

Pandurii nu poate ţine nici în acest sezon jucătorii de valoare din lot. După ce marţi i-a pierdut pe Brînzan, Blejdea şi Dănescu, care au semnat cu FC Argeş, miercuri şi Gabriel Dodoi a părăsit Pandurii şi a semnat cu Rapid Bucureşti. Echipele cu pretenţii de promovare deja sunt în plină campanie de achiziţii, la Pandurii nimeni nefiind acum preocupat de aducerea de jucători, dar nici de păstrarea celor existenţi.

Gabriel Dodoi este cel de-al patrulea jucător care pleacă de la Pandurii în această săptămână. Denis Brînzan, Andrei Blejdea şi Robert Dănescu au semnat deja cu altă echipă din eşalonul doi şi au fost prezentaţi la FC Argeş. Miercuri, Gabriel Dodoi (20 de ani) a semnat deja contractul cu Rapid, pentru doi ani cu opţiune de prelungire, fiind şi prezentat oficial la echipa din Giuleşti.  „Sunt foarte fericit că am ajuns la o echipă mare, cu suporteri frumoşi, şi sper din tot sufletul că voi putea pune umărul la promovarea Rapidului în Liga 1”, a spus Dodoi pentru fcrapid.ro, după ce a fost prezentat oficial în tricoul celor de la Rapid.  

În sezonul recent încheiat, Dodoi a evoluat pentru două echipe, Sepsi Sfântu Gheorghe, unde a fost împrumutat de CFR Cluj, a jucat doar 18 minute într-un singur meci de Liga 1 şi alte două jocuri în Cupa României, iar în iarnă a fost cedat la Pandurii Târgu Jiu, unde a evoluat pe final de campionat, după ce iniţial a fost accidentat.  Pentru Pandurii atacantul a evoluat 686 de minute în 10 meciuri şi a înscris cinci goluri.

Gabriel Dodoi a fost căpitan la juniori şi tineret la Pandurii Târgu Jiu. A debutat la nici 16 ani în Liga 2, tatăl lui fiind  Mihai Dodoi, fost mijlocaş central la Pandurii. Ulterior, la începutul anului 2018, a ajuns la CFR Cluj, cu care a semnat un contract pe trei ani şi jumătate, din postura de jucător liber. Nu a apucat, însă, să se impună la echipa din Gruia şi a evoluat la echipa secundă a clujenilor. A fost împrumutat apoi la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. Atacantul de 20 de ani  a jucat la juniori şi la naţionala U16 a României.

Vizualizări: 632

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: