Pandurii poate juca amicale pe stadion doar dacă discută cu primarul

Pandurii Târgu Jiu va putea juca meciuri amicale pe stadionul din Târgu Jiu dacă reprezentanţii clubului vor discuta direct cu primarul Marcel Romanescu. Edilul este de părere că echipa oraşului își poate disputa meciurile amicale pe stadion, aspect prevăzut chiar de o Hotărâre de Consiliu Local.

Primarul Marcel Romanescu  a precizat că, din punctul său de vedere, Pandurii Târgu Jiu poate juca meciuri amicale pe stadionul din Târgu  Jiu.

Edilul a precizat la Radio Infinit că, până acum, nu s-a întâlnit cu reprezentanții clubului, dar este deschis la discuții. „Eu personal nu am avut o discuţie în acest sens cu cei de la Pandurii pentru că am fost plecat la Bucureşti, la Ministerul Fondurilor Europene, dar o să iau legătura cu domnul director Mincă de la Patrimoniu. Dacă vom mai avea o solicitare în acest sens, eu cred că vom găsi cea mai bună soluţie. Şi eu am văzut această solicitare, această adresă, şi acest subiect pus în pagină dar, eu personal, până în acest moment, nu am discutat cu nici un reprezentant al clubului Pandurii”, a spus primarul Romanescu.

Acesta nu vede nici o problemă ca Pandurii să joace meciuri amicale pe stadionul din Târgu Jiu, acest lucru fiind prevăzut şi într-o hotărâre de Consiliu Local: „Din punctul meu de vedere, Pandurii poate să joace şi meciurile amicale pe stadionul din Târgu Jiu în condiţiile prevăzute prin Hotărâre de Consiliu Local. Putem să discutăm şi sunt deschis la discuţii cu reprezentanţii clubului Pandurii şi sunt sigur că vom găsi cele mai bune soluţii. Eu cred că această abordare a unora dintre reprezentanţii clubului nu este tocmai sănătoasă pentru viitorul relaţiilor dintre noi şi acest club!”

Mai supăraţi decât cei de la Pandurii au fost însă adversarii de la meciul  amical, care s-a disputat până la urmă la Severin. FCU Craiova va omologa stadionul de la Severin pentru a juca acolo meciurile din campionat după ce a avut probleme la licenţiere din cauza contractului pe care ar fi trebuit să îl semneze cu Direcția de Patrimoniu, administratorul stadionului din Târgu Jiu.

Vizualizări: 650

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: