Pandurii, nicio şansă în amicalul cu FCU Craiova

Pandurii a pierdut primul meci amical disputat miercuri în compania celor de la FCU Craiova. Scorul partidei de pregătire care s-a jucat pe terenul de la Severin, acolo unde joacă echipa lui Adrian Mititelu, a fost de 4-0 pentru gazde.

Meciul dintre Pandurii şi FCU Craiova, pe care gorjenii voiau să îl joace pe Stadionul Municipal pentru a-şi prezenta cu această ocazie presei noile achiziţii, s-a disputat miercuri la Severin.

Adversarul celor de la Pandurii a fost FCU Craiova, echipă ajunsă la cel de-al cincilea amical din perioada de vară. Oltenii lui Eugen Trică nu au dat nicio șansă celor de la Pandurii în amicalul de la Severin, Cu un lot omogen, păstrat în mare parte după promovare, şi cu o lună în plus de pregătire faţă de cei de la Pandurii, FCU Craiova a defilat la fel ca şi în precedentele meciuri amicale din această vară şi nu a avut probleme să se impună la scor. De cealaltă parte, Pandurii s-a prezentat la acest prim meci de verificare al verii cu o echipă complet lipsită de omogenitate, cu multe noi achiziţii şi puţini jucători cu experienţă păstraţi din vechiul lot, şi cu foarte mulţi juniori, majoritatea promovaţi de antrenorul Călin Cojocaru chiar la meciurile din acest an.

În aceste condiţii, pentru FCU nu a fos nicio problemă în a se impune în fața echipei din Târgu Jiu. Andrei Ciolacu a deschis scorul din minutul 19, iar Andrea Campagno l-a majorat la 3-0 cu două lovituri de cap, în minutele 25 și 36. În partea secundă, FC U Craiova nu a mai forțat, însă a mai înscris o dată, prin Robert Răducanu, în minutul 86.

De partea cealaltă, antrenorul Călin Cojocaru a utilizat în fiecare repriză câte un unsprezece diferit pentru că este la începutul pregătirii şi îşi doreşte să vadă potenţialul echipei.

Până acum, echipa lui Eugen Trică a mai disputat jocuri de pregătire cu CSM Reșița (scor 5-2), Concordia Chiajna (scor 1-1), Ripensia Timișoara (scor 2-2) și ACS Viitorul Târgu Jiu (scor 2-1) iar Pandurii a fost la primul meci amical disputat în această vară.

Vizualizări: 1,544

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: