Cojocaru vrea două amicale pe săptămână pentru Pandurii

Pandurii a început mai târziu pregătirea faţă de alte echipe din Liga 2 şi acest lucru se vede deja în lipsa de omogenitate a lotului care numără mulţi jucători noi. Antrenorul Călin Cojocaru spune că îşi doreşte de acum câte două jocuri pe săptămână până la finalul lunii august, când este programat debutul noului sezon.

După eşecul dur suferit de echipa sa în faţa celor de la FCU Craiova, antrenorul principal al pandurilor, Călin Cojocaru, a precizat că se aştepta la un eşec al echipei sale pentru că adversarul era avansat din toate punctele de vedere.

„Am întâlnit o echipă foarte bună şi bine organizată, dar care a şi început pregătirea cu o lună înaintea noastră. FCU Craiova este deja o echipă cu un lot format, pe când noi suntem o echipă cu totul nouă, avem doar trei săptămâni de pregătire şi este foarte greu la început. În plus adversarii noştri au jucat deja cinci meciuri amicale iar noi suntem la primul meci. Mă aşteptam să fie aşa o diferenţă dar eu aştept altceva de la jucătorii mei”, a spus Cojocaru, care doreşte cât mai multe meciuri, două chiar pe săptămână, pentru a câştiga omogenitate: „Bineînţeles că vom mai aduce şi alţi jucători în perioada următoare şi vom mai avea meciuri de pregătire. Mi-aş dori de acum să jucăm câte două meciuri pe săptămână dar, din cauza pandemiei, unele meciuri ni s-au anulat. Trebuiau respectate anumite reguli şi pentru unele echipe a fost puţin mai greu. De acum cred că lucrurile au intrat în normal şi vreau să jucăm cel puţin două meciuri pe săptămână şi să creştem în omogenitate pentru că la acest capitol suntem zero, avem un lot nou şi jucătorii nu se cunosc între ei. Avem nevoie de meciuri pentru a ajunge la un nivel bun”.

Pandurii s-a prezentat la Severin cu un lot nou în cea mai mare parte, lot care se dorea să fie prezentat la Târgu Jiu dar nu s-a mai putut face acest lucru. Antrenorul a mizat în prima repriză pe: Iovicin – Zlataric, Pleșa, Okeke, Cuțitoiu, Remacle, Andrei Dobre, Zaborovski, Șendroiu, Velcotă, Goma iar în cea de-a doua repriză pe Oprița, Raul, Castaing, Leonard Gheorghe, Tudor, Cristian Ștefan, Simionescu, Dincă, Peia, Tănăsoiu, Cornicioiu.

Lotul este mai numeros dar în acest moment sunt şi o serie de jucători care acuză unele probleme medicale, dar care vor reveni cel mai probabil pe teren până la următorul meci amical programat sâmbătă, cu Gilortul Târgu Cîărbuneşti.

Vizualizări: 515

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: