Pandurii poate juca gratuit pe Stadionul Municipal

Conflictul dintre Pandurii şi Primăria Târgu Jiu este la un pas de a se încheia, după ce conducerea clubului a deschis o nouă acţiune în instanţă pentru a prelungi contractul de comodat cu primăria. De această dată cei de la Pandurii nu mai solicită anumite sume de bani pentru a se folosi gazonul de pe Muncipal de către alte echipe.

Pandurii Târgu Jiu a acţionat în instanţă Primăria Târgu Jiu încă de anul trecut, dar a solicitat atunci şi anumite sume de bani pentru folosirea suprafeţei de joc construite de club de către alte echipe.

Instanţa a impus atunci o taxă de timbru şi cei de la Pandurii au renunţat să mai continue procesul, dar acum au deschis o acţiune similară, fără a mai solicita acele sume de bani.

În situaţia actuală, primarul Marcel Romanescu a declarat că va propune o nouă hotărâre de consiliu local, pentru ca Pandurii să poată folosi stadionul gratuit, până la finalizarea celui de-al doilea proces. „Data trecută, imediat după ce s-a constatat faptul că acel contract de comodat a expirat, am prelungit posibilitatea clubului Pandurii de a folosi acest stadion pentru că s-a deschis o acţiune împotriva autorităţii publice locale şi am considerat că este moral ca, pe perioada pe care ne judecăm, clubul Pandurii să poată folosi terenul cu titlu gratuit. Au mai deschis încă o acţiune acum şi am considerat că, odată ce clubul Pandurii câştigă prelungirea Contractului de Comodat, nu trebuie să mai plătească nimic. Pentru că vorbim de patru ani de zile în care puteau să folosească gratuit stadionul din Târgu Jiu”, a spus edilul la Radio Infinit.

Romanescu a precizat că, de această dată, nu se mai solicită de către Pandurii anumite sume de bani pentru folosirea gazonului: „Luni, în şedinţa ordinară de Consiliu Local, voi depune un alt proiect de hotărâre, prin care încerc să îi conving pe consilieri că putem să prelungim această perioadă, ţinând cont de faptul că există o nouă acţiune depusă, cu acelaşi obiect. De data aceasta nu se mai solicită anumite sume de bani pentru folosirea gazonului de pe Stadionul Municipal. De această dată se solicită doar prelungirea contractului de comodat pentru patru ani de zile, ani în care nu au putut folosi acest stadion pentru că era în reabilitare. Pe perioada cât ne judecăm va rămâne ca Pandurii să poată folosi stadionul cu titlu gratuit, până când hotărârea instanţei în acest caz devine definitivă şi irevocabilă”.

Săptămâna trecută, primarul Marcel Romanescu preciza că Pandurii e obligată să plătească 5000 de lei pentru fiecare meci disputat pe Municipal.

Vizualizări: 904

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: