Gilortul, amicale la foc automat

Gorjenii din Liga 3 au luat în serios perioada de pregătire şi joacă amical după amical. Gilortul Cărbuneşti a avut două meciuri programate în week-end, cu ACS Viitorul Târgu Jiu şi cu Flacăra Horezu, ambele pierdute însă de gorjenii din Liga 3.

Gilortul pare să fie una dintre cele mai active echipe şi continuă pregătirea pentru returul campionatului cu o serie de meciuri amicale. În ultimele trei săptămâni de pregătire, gorjenii au mai programat cinci meciuri de verificare, două dintre acestea fiind programate în acest week-end, în deplasare.

Sâmbătă, Gilortul s-a deplasat la Horezu pentru meciul cu Flacăra în care gazdele s-au impus cu scorul de 3-2 (1-2). Golurile celor de la Gilortul au fost marcate de Constantin Roncea (21', 33'). Echipa antrenată de Gabriel Mangalagiu a deschis rapid scorul prin Alin Pencea cu un gol din penalty, acordat în urma unui fault în suprafața de pedeapsă. Cu toate acestea Gilortul a intrat în avantaj la cabine grație unei duble realizată de Roncea.

Flacăra s-a impus până la urmă în partida disputată la Bărbătești, tot în urma unei duble reușită în ultimul sfert de oră de către Ion Marian. În acest meci Florin Popete i-a folosit pe: Voinea – Miroiu, Safta, Popa, Bărăitaru (70' Afrim) – Căldăraru (73' Filip), Gheorghe (65'Avrămescu), Oprișa (74' Lipianu) – Dănăricu (58' Unguru), Roncea (70' Cocină), Almăjanu (70' Stăniloiu).

Acesta a fost al treilea test al formației gorjene din actuala perioadă de pregătire. Cu o zi înainte de acest meci, vineri, Gilortul jucase la Bumbeşti Jiu cu ACS Viitorul Târgu Jiu, meci pierdut la limită, scor 0-1.

Echipa lui Florin Popete a reluat pregătirea începând cu data de 1 februarie, după o săptămână tehnicianul anunţând deja definitivarea lotului şi începând seria de meciuri amicale. Până la jocurile din week-end Gilortul a mai susținut două jocuri de pregătire, cu Jiul Petroșani, scor 2-2, și Jiul Rovinari, scor 3-1.

Până la startul sezonului de primăvară pregătirea lotului va continua la Stadionul Cristinel Răducan, iar în decurs de 15 zile conducerea clubului a perfectat 5 meciuri de pregătire. După meciurile din week-end cu ACS Viitorul Târgu Jiu şi Flacăra Horezu, echipa lui Popete va mai juca cu Viitorul Șimian (Liga 4, Mehedinți), ACSO Filiași (Liga 3) și Universitatea Craiova 2 (Liga 3).

Galerie foto


Vizualizări: 389

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: