Pandurii, pregătiţi moral pentru meciul cu Dinamo

Pandurii se pregăteşte de meciul cu Dianmo, din data de 29 august, de pe Stadionul Municipal din Severin, însă preşedintele Narcis Răducan este rezervat în a face un pronostic. Pandurii îşi doreşte victoria însă sunt probleme cu lotul, iar Dinamo a primit doar două goluri până acum.

Pandurii pleacă la Severin, la meciul cu Dinamo, cu „un ascendent moral“ la gândul că anul trecut a învins echipa din Bucureşti de trei ori. În plus, pandurii vin după victoria cu Botoşani, dar pe de altă parte sunt probleme fizice în lot. Campania slabă de transferuri, lipsa omogenităţii echipei, dar şi unele probleme ale jucătorilor nu conturează o echipă puternică la meciul cu Dinamo. Mrzljak e suspendat, Wellington este accidentat, iar Anton a rămas în urmă cu pregătirea, aşteptând după contractul cu ruşii.

Astfel, la partida de sâmbătă singura variantă este Mihai Roman, pe teren intrând şi Anton, dar şi Pițian. „Wellington stă minim două săptămâni, are ruptură fibrilară. Sper să-l avem în 2 săptămâni apt la antrenamente”, a menţionat Edi Iordănescu.

PAUZĂ

Liga 1 intră în pauză pentru 12 zile din cauza jocului Naționalei în Ungaria, iar echipa antrenată de Edi Iordănescu va merge cinci zile la Braşov, pentru o perioadă de pregătire fizică. Narcis Răducan, preşedintele Pandurii Târgu Jiu, poartă discuţii cu mai multe echipe pentru organizarea unui amical.

Vizualizări: 136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: