Victorie sărbătorită de un singur suporter al pandurilor

Ioan Hora şi Mihai Roman au asigurat CS Pandurii victoria în meciul din deplasare cu FC Botoşani, scor 0-2. Victoria a fost sărbătorită de un singur suporter, jurnaliştii filmându-l pe acesta cu steagul pandurilor. S-ar părea că acesta a fost singurul care a făcut deplasarea la Botoşani.

Pandurii Târgu Jiu s-a impus cu scorul de 2-0 (1-0) pe terenul lui FC Botoșani. Gorjenii au reuşit să deschidă scorul în minutul 38, prin Ioan Hora, după o acţiune a lui Ciucur. La ultima faza a meciului, Mihai Roman a stabilit scorul final. În minutul 77, gorjenii ar fi trebuit să beneficieze de o lovitură de la 11 metri, însă "centralul" Iulian Dima i-a acordat lui Mihai Roman cartonaș galben pentru simulare. La reluare se vede clar cum Cucu îl faultează în careu pe vârful oaspeților, fără să atingă balonul. Mihai Roman este aproape de un transfer, dar evită să vorbească pe acest subiect.

"Eu încerc să-mi fac treaba când intru pe teren, dar mai important e că am reușit să câștigăm. Nu mă mai întrebați de transfer pentru că nu am nici o idee. Sunt la Pandurii și vreau să joc cît mai bine aici", a spus atacantul de 23 de ani. Nu a fost un meci fără incidente. Mrzljak l-a călcat pe căpitanul Acsinte pe gleznă, fundașul fiind în cădere: în urlete de durere și cuprins de lacrimi, căpitanul gazdelor a fost transportat de urgență la spital. Pentru asta, pandurul a primit un cartonaş galben.

După etapa a opta, Pandurii urcă pe locul 5, cu 12 puncte. 

Vizualizări: 143

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: