Surpriză pentru singurul suporter al pandurilor la Botoşani!

Singurul suporter pe care Pandurii l-a avut în tribună la meciul din deplasare cu FC Botoșani a avut parte ieri de o surpriză inedită din partea conducerii clubului, mai ales după ce șefii echipei gorjene au aflat că bărbatul respectiv, un octogenar din Pojogeni, s-a și îmbolnăvit după meci și a ajuns la spital.

Președintele Narcis Răducan chiar se pregătea ieri să meargă la spital la Târgu Cărbunești pentru a discuta cu Valeriu Andronache și pentru a-l încuraja, când s-a trezit cu bătrânul suporter în biroul său. Musafirul neașteptat a fost o adevărată surpriză pentru președintele de la Pandurii, dar nici acesta nu a rămas mai prejos și i-a oferit gorjeanului mai multe suveniruri, inclusiv un tricou pe care echipa l-a folosit acum doi ani când a evoluat în Europa League și pe care au semnat toți jucătorii.

„Am aflat cu surprindere că singurul suporter de la Botoșani era un bătrânel iubitor de fotbal, unul dintre suporterii cei mai vechi. Am rămas sensibil la acest lucru, eram pregătiți să mergem la dânsul la spital, dar, datorită energiei pe care o are, ne-am trezit cu dânsul la noi la birou, iar acum i-am oferit și noi câteva lucruri pentru a-i face deplasările mai ușoare. Îl așteptăm la toate meciurile noastre în continuare și, de ce nu, poate facem un club al oamenilor în vârstă care vin la meciurile noastre. Contabilizăm acolo la spiritul pandurilor și sperăm să ne poarte noroc în continuare, ca la Botoșani”, a spus președintele de la Pandurii.

ultimul_suporter_pandurii

Valeriu Andronache e nelipsit de la meciurile Pandurilor și, în ciuda vârstei înaintate pe care o are, nu ezită să plece singur de acasă pentru a-și susține echipa favorită. „Iubesc Pandurii din tot sufletul. La Botoșani am fost singurul, dar și la Brașov, peste tot pe unde am ajuns singur băieții au bătut în deplasare. La Brașov au dat 3 goluri. Am fost și când au bătut Dinamo prima dată la București, a dat Iordache golul, a fost frumos peste tot. Acum tocmai ce am ieșit din spital. Pe tren am mâncat cred că un sandwich cu salam și pe căldura asta cred că de la salam am avut probleme, dar mi-a trecut. Voi fi alături de băieți și la meciurile cu Dinamo de la Severin și speră să vină acolo câți mai mulți suporteri”, a spus Valeriu Andronache.

Antrenorul echipei, Edy Iordănescu, a mărturisit ieri că în timpul partidei de la Botoșani nu a reușit să îl vadă pe Andronache în tribună, dar și-ar fi dorit să îl întâlnească și să îi mulțumească pentru că a făcut deplasarea până în celălalt capăt al țării pentru a fi alături de echipa pe care o iubește. „Vă dau cuvântul de onoare că nu l-am văzut. Era într-un colț și febra jocului, miza celor 3 puncte, chiar le-am reproșat celor din jurul meu că nu mi-au spus pentru că după joc aș fi vrut să merg să îl salut. Un om la 70 sau 80 de ani s-a și îmbolnăvit pe tren înapoi spre Târgu Jiu și ne-a intrat la toți la suflet. Îi mulțumim în mod public pentru că a fost alături de noi și îl  aşteptăm în continuare, așa cum îi așteptăm pe toți susținătorii pandurilor la meciul cu Dinamo pentru ca, încet-încet, să ne simțim și noi ca acasă”, a spus antrenorul de la Pandurii.

Vizualizări: 164

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: