Stadionul, demolat complet până la sfârşitul săptămânii

Lucrările de demolare de la Stadionul Municipal vor fi încheiate până la sfârşitul acestei săptămâni. Potrivit primarului Florin Cârciumaru, ACI Cluj şi Con-A Sibiu, companii ce au construit stadionul Cluj Arena şi care au câştigat licitaţia pentru construcţia noii arene de la Târgu-Jiu, urmează să obţină autorizaţiile necesare.

„În momentul în care vom finaliza cu demolarea stadionului, după părerea mea cred că se va finaliza în această săptămână, urmează ca firma ce se ocupă de modernizare să meargă mai departe cu obţinerea autorizaţiei de construcţie, să înceapă efectiv lucrările pentru noul stadion. Aşa cum aţi văzut echipele se mişcă destul de bine şi avem încredere că stadionul se va realiza în timpul prevăzut în grafic”, a declarat Florin Cârciumaru.

Edilul local spune că toate componentele stadionului au fost depozitate sub pază. „Deocamdată am recuperat şi recuperăm tot ce se poate, le-am depozitat în magaziile noastre, sub pază, iar în perioada următoare vom trece la comercializare, să vindem nocturna şi celelalte componente, sunt şi foarte multe componente rezultate din această demolare, pe care le vom folosi noi la diferite lucrări din Primăria Târgu Jiu, în activitatea noastră din şcoli şi din alte puncte de lucru”, mai spune Cârciumaru.

Optimist după victoria pandurilor de la Botoşani

Victoria pandurilor din meciul cu FC Botoşani le dă speranţe acţionarilor clubului. Florin Cârciumaru, reprezentantul Primăriei Târgu Jiu în AGA Clubului Pandurii, se gândeşte deja la o nouă calificare în Cupele Europene. „Prin rezultatul obţinut la Botoşani ni se dă speranţă, ni se dă încredere tuturor iubitorilor de fotbal că echipa merge înspre bine. S-au văzut modificări în jocul echipei la Botoşani, faţă de ce s-a jucat la Severin. Eu am încredere în băieţi, am încredere în conducerea tehnică, cum că în această ediţie vom face o figură frumoasă şi vom fi în primele 6 echipe şi că echipa de la Târgu Jiu merită baza sportivă pe care o modernizăm”, a declarat Florin Cârciumaru.

Primarul spune că meciurile din Cupele Europene nu se vor putea juca însă la Târgu Jiu din cauza lucrărilor de modernizare a stadionului. „Nu cred că vom putea juca la Târgu Jiu în Cupele Europene, avem 18 luni prevăzute în grafic, nu trebuie să ne grăbim. Eu am o experienţă neplăcută cu constructorii, sper ca acest constructor să fie unul dintre cei mai serioşi, să se ţină de cuvânt de treabă şi să finalizăm stadionul la timp. Nu toţi dau dovadă de seriozitate în ceea ce priveşte termenul de construcţie”, spune Cârciumaru.

Vizualizări: 147

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: