Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

PANDURII: Prunariu, atacat de prietenii avocatului Pecingină

Mesajul lui Mihai Prunariu, postat pe Facebook în ziua eşecului suferit acasă cu Ceahlăul, a fost „fructificat“ la maxim de apropiaţii avocatului clubului Pandurii, Gheorghe Pecingină. Aceştia au găsit momentul oportun pentru a-l ataca pe Prunariu, cerându-i să-i dea afară pe cei care erau în club şi pe vremea lui Marin Condescu. În club ar exista gaşca lui Pecingină şi cea a lui Prunariu, susţin surse, cei dintâi acuzându-l pe preşedinte că nu scapă de „reminiscenţele lui Condescu”.

Relaţia dintre Prunariu şi Pecingină s-a răcit, avocatul având din ce în ce mai multe pretenţii. El a cerut să fie daţi afară Robert Bălăeţ şi Daniel Băloi. Prunariu ar fi refuzat deoarece aceştia sunt cei care ţin legătura cu LPF şi FRF, şi cei care ştiu cu ce se mănâncă treaba într-un club de Liga I. Prunariu este cel care a păstrat toţi angajaţii care erau la club în momentul preluării, până au terminat documentaţia pentru licenţiere, după care a făcut câteva concedieri, dar nu masive. Acum, Mihai Prunariu este atacat pe pagina sa de socializate de prietenii lui Gheorghe Pecingină. Postarea lui Prunariu, cea în care spune că regretă înfrângerea echipei de către Ceahlăul şi că şi-ar da demisia dacă aceasta ar ajuta clubul, a generat peste 60 de mesaje. Unele dintre acestea reprezintă un atac la adresa lui Prunariu. Lucian Boian şi Ion Murgescu, un personaj dubios, cunoscut sub numele de Finu, cer capetele lui Bălăeţ şi Băloi. Ei insistă că parcursul nefericit al echipe are legătură cu prezenţa acestora în club. Prunariu este acuzat că nu-i dă afară pe Robert Bălăeţ, directorul sportiv, şi Daniel Băloi, secretarul general. La club au fost angajate în ultimele luni mai multe persoane, prezenţa lor fiind facilitată de Gheorghe Pecingină, avocat al CS Pandurii. Aceste persoane, dar şi antrenorul Petre Grigoraş, ar fi printre susţinătorii lui Pecingină, care se vede şef la club în locul lui Prunariu.

untitled

fb_pfinu

Vizualizări: 141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: