Pandurii s-ar mulţumi cu un punct cu Chindia

Pandurii Târgu Jiu va avea marţi cel mai dificil meci al finalului de sezon, cu a doua clasată, Chindia Târgovişte. Gorjenii au nevoie neapărat de puncte în acest final de campionat pentru a mai putea păstra şanse de salvare de la retrogradare.

Eşecul de la Metaloglobus trebuie uitat rapid de cei de la Pandurii care deschid seria de meciuri din etapa intermediară, marţi, de la ora 16:00, când vor juca pe terenul sintetic de la Târgu Jiu cu Chindia Târgovişte.

După cea mai usturătoare înfrângere a sezonului, cu 6-0, scor pe care Pandurii nu l-au mai încasat decât de la Steaua când jucau în Liga 1, gorjenii nu timp să îşi mai plângă de milă pentru că dau piept marţi cu una dintre candidatele la un loc în Liga I.

Înainte de a pregăti meciul cu Chindia, antrenorul Adrian Bogoi a precizat că jocul echipei sale nu a fost deloc rău la ultimul meci şi doar indisponibilităţile din lot şi tinereţea băncii de rezerve au dus la dezastrul de la final: „Am început bine foarte bine jocul de la Bucureşti şi prima repriză ne-a aparţinut în totalitate, am avut patru ocazii foarte mari în primele 30 de minute şi, contrar cursului jocului, am primit cele două goluri până la pauză. Am făcut şi schimbări, dar avem numai probleme în momentul când facem schimbări, Vodă a fost accidentat şi a trebuit să îl înlocuim în prima repriză, iar noi pe banca de rezerve aveam majoritatea jucătorilor născuţi în 1999 sau mai mici. Iar în repriza a doua am pierdut mijlocul terenului şi pe acest fond de dominare a noastră, coroborat cu golurile pe care le-am primit, s-a văzut ce s-a întâmplat până la final”.

Indisponibilităţile continuă însă şi la următorul meci din etapa intermediară, pentru care Raiciu şi Dodoi rămân incerţi în continuare, în plus va lipsi căpitanul Denis Brânzan care este suspendat, dar şi Vodă, care este accidentat, el suferind o entorsă la ultima partidă din campionat.

În aceste condiţii, şi având în vedere şi adversarul destul de puternic pe care îl au în faţă, gorjenii s-ar mulţumi şi cu un singur punct din acest meci.  „Echipa din Târgovişte a avut un parcurs perfect până acum, au o echipă solidă şi sunt favoriţi în confruntarea cu noi. Dar noi sperăm să facem un joc bun şi, chiar şi un punct luat din această partidă, pe noi ne va ajuta foarte mult. Dacă noi reuşim să facem chiar şi jocul pe care l-am făcut în prima repriză cu Metaloglobus, şi să-l menţinem pe toată durata acestei partide, putem să scoatem puncte din acest meci. Cu toate că este foarte, foarte dificil”, a spus Bogoi despre meciul cu echipa din Târgovişte. Înaintea acestei etape Pandurii sunt la două puncte de prima poziţie retrogradabilă, care este ocupată de Energeticianul.

Meciul cu Chindia este programat marţi după-amiază, pe terenul sintetic de la Târgu Jiu.

Programul etapei a 35-a:

marţi, 14 mai, ora 16:00

Pandurii Târgu Jiu – Chindia Târgovişte (în tur: 1-2) – DigiSport 1, TelekomSport 1, LookSport

miercuri, 15 mai, ora 11:00

Metaloglobus Bucureşti – Luceafărul Oradea (0-3)

miercuri, 15 mai, ora 13:00

Sportul Snagov – ASU Politehnica Timişoara (2-1) – DigiSport 1, TelekomSport 1, LookSport

miercuri, 15 mai, ora 16:00

SSC Farul Constanţa – Daco-Getica Bucureşti (0-3)

miercuri, 15 mai, ora 18:00

CS Baloteşti – Energeticianul (0-3)

UTA Arad – Aerostar Bacău (0-1)

ACS Poli Timişoara – FC Argeş (0-5)

Dacia Unirea Brăila – CS Mioveni (0-4)

joi, 16 mai, ora 18:00

Academica Clinceni – Universitatea Cluj (0-3) – DigiSport 1, TelekomSport 1, LookSport

joi, 16 mai, ora 20:00

Ripensia Timişoara – Petrolul Ploieşti (0-1) – DigiSport 1, TelekomSport 1, LookSport

Vizualizări: 488

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: