Gilortul, cu gândul la meciul de baraj

Gilortul Cărbuneşti se poate gândi deja la meciurile de baraj pentru promovarea în Liga a treia, programul pe care îl are în continuare fiind unul mai curând de pregătire a barajului. În cele cinci etape rămase de disputat poate doar Jiul Rovinari ar mai putea pune probleme liderului.

După ce s-a impus în faţa uneia dintre principalele contracandidate, Vulturii Fărcăşeşti, Gilortul pare să nu mai aibă adversari incomozi până la finalul sezonului. Victoria înregistrată etapa trecută pe terenul de la Rovinari în meciul cu Vulturii le dă aripi celor de la Cărbuneşti care deja se pregătesc pentru baraj. „Victoria de la Rovinari împotriva „vulturilor” menține speranțele pentru o clasare a echipei noastre pe primul loc la finalul campionatului și obținerea titlului de campioană. Băieții noștri nu își permit niciun pas greșit în cele cinci partide rămase: Internațional Bălești (a), Minerul II Mătăsari (d), Jiul Rovinari (a), CS Novaci (d) și Petrolul Stoina (a)”, afirmă cei de la Cărbuneşti care invită ca de obicei suporterii la meciul de sâmbătă cu Internaţional Băleşti, o fostă formaţie de liga a treia, acum doar pe locul opt în judeţ.

Este un meci totuşi dificil pentru elevii lui Octavian Iordache care trebuie să-şi mențină concentrarea  până la finalul sezonului.  Nu se vor afla în formula de start la acest meci Dăianu și Andronache, jucători care au suferit accidentări grave și care vor sta o perioadă mai îndelungată departe de teren, şi nici Avramescu, căpitanul Gilortului fiind suspendat pentru primirea cartonașului roșu în prima repriză a partidei de la Rovinari.

Galeria  Gilortului este aşteptată să îşi susțină echipa şi să o încurajeze în momentele dificile aşa cum face de obicei. Partida dintre Gilortul și Internațional Bălești va fi arbitrată de Mihai Catrinoiu, ajutat la cele două linii de asistenții Alexandru Armășoiu și Ionel-Gică Albulescu, observator delegat din partea AJF Gorj  fiind Marcel Dima.

Un meci mai uşor va avea şi a doua clasată Ştiinţa Turceni care primeşte vizita celor de la Viitorul Negomir, iar a treia clasată Petrolul Bustuchin joacă tot acasă, cu Petrolul Stoina. Aşadar nu sunt aşteptate mari surprize în etapa a 26-a din Liga a IV-a din care majoritatea meciurilor sunt programate duminică, de la ora 13:00.

Doar doua partide sunt programate să se dispute sâmbătă, de la ora 13:00, Gilortul Cărbuneşti – Internaţional Băleşti şi Ştinţa Turceni – Viitorul Negomir.

Galerie foto



Vizualizări: 967

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: