Cei mai mici „panduri” merg la faza de zonă

Cei mai mici dintre juniorii clubului Pandurii Târgu Jiu, Juniorii E, care au activat în Campionatul Judeţean Gorj, au câştigat campionatul şi s-au calificat astfel la Faza Zonală a Campionatului Național de Fotbal. Aceasta este cea de-a doua grupă de juniori a clubului Pandurii care câştigă campionatul judeţean, după juniorii C care s-au calificat săptămâna trecută la faza de zonă a Campionatului Naţional.

După ce Juniorii C ai clubului Pandurii, care au încheiat competiţia săptămâna trecută, s-au calificat la faza de zonă a Campionatului Naţional, în acest week-end a fost rândul juniorilor mici, Juniori E, să câştige Campionatul Judeţean şi să se califica la faza de zonă a competiţiei naţionale, după victoria înregistrată sâmbătă, cu scorul de 11-1, în meciul din ultima etapă a acestui sezon cu Minerul Motru.

În urma acestei victorii din etapa a 18-a, Juniorii E ai clubului Pandurii Târgu Jiu au acumulat 46 de puncte şi s-au clasat pe locul I în campionatul gorjean, urmând să reprezinte Gorjul la faza de zonă a Campionatului Național, competiție care va fi organizată de Federația Română de Fotbal.

Micuţii de la Pandurii au devansat în clasament echipa de juniori a LPS Târgu Jiu care s-a clasat pe locul al doilea, cu 39 de puncte, tot pe podium aflându-se cea de-a doua grupă de juniori a clubului Pandurii. Lotul  de juniori care s-a calificat la turneul zonal este pregătit de antrenorii Bobi Staicu și Mario Găman, şi are în componenţă următorii juniori: Luis Pilea și Alexandru Șocu (portari), Cristi Cioc, Ayan Dodescu, David Ciopănoiu, Andrei Nanu, Alexandru Cotîrlea, Vlăduț Țigu, Mihnea Băluță, Darius Baloșin, Raul Ciorobea, Patrick Cioană, Cristian Șantia, Fabian Mărgineanu, Ștefan Pavel, Marian Dodescu, David Cărigă, Robert Pupăzan şi Andrei Papuc. Antrenorul Bobi Staicu a precizat pentru jienii.ro că la această grupă de vârstă sunt copii foarte serioşi în ceea ce fac: „Copiii au jucat foarte bine, au avut voință. Sunt foarte serioși în ceea ce fac. Am avut susținerea clubului și a părinților”.

Turneul zonal se va desfășura în perioada 23-26 mai, urmând ca în perioada următoare FRF să stabilească localitatea care va fi gazdă a turneului.

Şi la Juniori D copiii de la Pandurii, au avut evoluţii foarte bune, dar au pierdut calificarea la turneul de zonă în faţa echipei LPS Târgu Jiu, cele două grupe de Juniori D de la Pandurii clasându-se pe locul doi şi trei.

Galerie foto




Vizualizări: 970

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: