Pandurii schimbă liderul în Liga a 2-a

Pandurii a învins sâmbătă pe teren propriu Sportul Snagov, ceea ce i-a adus trei puncte în clasament. Pentru Sportul a însemnat însă pierderea primului loc în clasamentul Ligii a 2-a, pe care a urcat acum Academica Clinceni.

Sportul Snagov a cunoscut gustul primei înfrângeri în actuala ediţie de campionat din Liga a II-a tocmai la Târgu Jiu, unde, sâmbătă, Pandurii a obţinut o victorie pe care şi-a dorit-o la fel de mult ca atunci când echipa lupta să se salveze de la retrogradare. Jucătorii lui Adrian Bogoi au reuşit nu doar să lase o impresie bună celor o mie şi ceva de spectatori care vin constant la meciurile pe care gorjenii le joacă din această toamnă pe terenul sintetic.

Cu două goluri marcate în fiecare repriză, Pandurii şi-a asigurat la finalul celor 90 de minute trei puncte care au adus-o din nou în zona superioară a clasamentului şi care, pe suporterii înfocaţi, îi face să viseze la lucruri imposibile deocamdată.

Scorul a fost deschis în minutul 32 de Philippe Nsiah, iar în repriza a doua gorjenii au mai marcat o dată prin George Tudoran care, astfel, ajunge la 8 goluri şi este printre jucătorii aflaţi în fruntea clasamentului golgheterilor din liga secundă. În minutul 75, pandurul a valorificat un penalty pe care arbitrii l-au acordat după ce a fost eliminat de la oaspeţi Florin Ilie. Acesta a primit un al doilea cartonaş galben pentru că şi-a tras insistent adversarul în careu de tricou şi, astfel, şi-a lăsat echipa în 10 oameni.

Sportul Snagov a plecat învinsă de la Târgu Jiu şi a pierdut astfel şi locul 1 pe care îl avea în clasament. În ceea ce-i priveşte pe gorjeni, aceştia vor juca sâmbăta viitoare la Baloteşti, una dintre echipele din coada clasamentului, speranţele pentru încă 3 puncte fiind destul de mari. Pandurii şi-a obişnuit însă suporterii să nu reuşească asemenea „minuni” în meciuri pe care, teoretic, ar putea să le domine, doar la sfârşitul celor 90 de minute putând să vedem dacă echipa revine pe un trend ascendent sau nu.

Vizualizări: 794

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: