Un alt "faimos" accidentat, în pericol să fie trimis acasă de la Survivor

Un alt concurent de la Survivor România 2023 ar putea fi trimis acasă după ce s-a accidentat. Săptămâna trecută, antreprenorul Sebastian Dobrincu a părăsit competiția, din cauza unei accidentări și tot mai mulți concurenți au avut nevoie de intervenția medicului în ultimul timp.

Ultimul care a avut nevoie de medic a fost  luptătorul Ionuț Iftimoaie care s-a accidentat la mână și va avea nevoie de recuperare pe o perioadă lungă. „Înainte să ne mutăm către partea de eliminare, am o veste care îl privește pe unul dintre Faimoși. Ionuț Iftimoaie, ai acuzat o durere la mâna stângă. Consultațiile medicului arată că ai nevoie de o perioadă mai lungă de recuperare, o perioadă în care nu vei intra pe traseu. Ești pe banca Faimoșilor, însă îi susții doar de pe bancă. Ionuț, iată o accidentare care te face să stai pe margine pentru o perioadă. Cum simți această chestiune?”, a anunțat Domnul Dan, referindu-se la accidentarea suferită de Iftimoaie.

Iftimoaie a explicat cum s-a accidentat având acum o problemă la un deget. „Așa este, în urmă cu câteva jocuri, acele butoaie minunate care ne-au dat atât de furcă nouă, mai ales Faimoșilor, practic, în momentul în care am greșit traseul și a trebuit să cobor înapoi pe plasă, mi-a rămas degetul mare de la mâna stângă în urmă și acesta a cedat. De atunci am mai intrat pe traseu de multe ori, de trei ori chiar a fost cu succes, ceea ce îmi dă speranță că acum, cu mâna pusă în ghips, o să pot în continuare să ajut echipa. Survivor este despre supraviețuire, înțeleg foarte bine situația, însă vreau ca să contribui la jocurile la care îmi vor permite să-mi aduc aportul echipei, mai ales jocul pentru provizii și imunitate. Am foarte multă determinare, sunt un luptător, este o problemă, o tratez cu maximă atenție, dar lupta continuă”, a precizat Iftimoaie care își dorește să mai intre pe traseu și să nu fie trimis acasă.

Prezentatorul concursului a precizat că Iftimoaie este acum sub supravegherea medicului și în recuperare medicală.

Deși faimosul Iftimoaie a dat asigurări că accidentarea nu îl va scoate din concurs, doar medicii vor putea stabili acest verdict.

Vizualizări: 993

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: