Benga e cu gândul la sezonul viitor

Numit pe banca echipei ACS Viitorul Târgu Jiu înaintea ultimelor etape din acest an, Octavian Benga nu se mai gândeşte la sezonul actual, ci pe termen lung. Antrenorul reşiţean face planuri pentru viitorul sezon, pentru care vrea să creeze o echipă competitivă.

Noul antrenor al echipei ACS Viitorul Târgu Jiu a avut timp să îşi cunoască echipa în utlimele două săptămâni şi pare să se fi convins de potenţialul jucătorilor actuali.

După ce a câştigat greu cu ultima clasată din Liga 2 şi apoi a pierdut cu Unirea Slobozia, ACS Viitorul nu mai are şanse decât teoretic să mai prindă un loc în play-off.

Practic e greu de crezut că Steaua va pierde toate cele trei meciuri din acest sezon şi că echipa lui Octavian Benga le va câştiga pe toate, numai într-un astfel de caz ar exista o şansă minimă de clasare între primele şase echipe.

”Avem doar şanse matematice la play-off. Eu îmi doresc că câştig fiecare meci şi să scot maximum de la aceşti jucători, dar obiectivul va fi formarea unei echipe competitive pentru sezonul următor”, a spus Octavian Benga conştient că în momentul de faţă nu are un lot suficient de bun pentru a merge în play-off, chiar dacă va scoate maximum de la jucători. Cum cei mai experimentaţi jucători din lot au plecat, echipa are nevoie urgent de întăriri dacă se doreşte un obiectiv mai îndrăzneţ decât menţinerea în Liga 2.

Cea mai mare parte a lotului cu care Flavius Stoican a fost la un pas de play-off sezonul trecut a părăsit echipa iar locul celor 18 jucători plecaţi în vară a fost luat de tineri sau alţi jucători care, chiar dacă au ceva experienţă, au venit după pregătirea de vară şi s-au integrat destul de greu în lot.

Vizualizări: 445

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: