Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Pandurii se salvează de la retrogradare

Pandurii Târgu Jiu a remizat, în deplasare, scor 1-1, cu Dacia Unirea, şi se salvează de la retrogradare. Chiar dacă nu învingea, Pandurii se menţinea în liga secundă graţie victoriei liderului Dunărea Călăraşi în faţa retrogradatei Metaloglobus Bucureşti.

Brăilenii au deschis scorul, în min.13, după mai multe pase în careul gorjenilor. Golul egalizator a picat abia în repriza a doua, în min. 51, prin George Tudoran, cu un şut de la 13 metri. Pe final de meci s-a jucat la trecerea timpului, rezultatul de egalitate avantajând ambele echipe care se menţin în Liga a doua.

Astfel, Dunărea Călăraşi câştigă campionatul ligii secunde, în vreme ce Olimpia Satu Mare, ASA Tg. Mureș (excluse din campionat), Foresta Suceava, Știința Miroslava și Metaloglobus au luat calea Ligii a treia.

Vizualizări: 4,025

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: