Pandurii se uită la jumătatea plină a paharului

Învinşi fără drept de apel în amicalul cu Sahtior Donetk, jucătorii şi oficialii de la Pandurii se uită la jumătatea plină a paharului. „Personal eu vă spun că sunt mulțumit de atitudinea jucătorilor noștri, chiar dacă am luat multe goluri, am văzut multe lucruri pozitive la echipa noastră”, a spus preşedintele Eugen Pârvulescu, comentând scorul de 5-1 cu care a fost învinsă Pandurii. Nu la fel de optimist a fost antrenorul Cristi Pustai, care a spus că „golurile 2 şi 3 au fost de curtea şcolii, chiar şi golurile 1 şi 4”.

Nu numai scorul, ci şi jocul celor două echipe a reflectat diferenţa dintre Pandurii şi Sahtior. „Probabil că asta e diferența între o echipă de Champions League și una de Europa League, scorul l-am văzut cu toții”, a comentat după meci Dan Nistor, jucător folosit de Pustai timp de 62 de minute. „Sunt și lucruri pozitive de luat din această înfrângere, am avut ocazii destul de mari, am avut și o bară, dacă eram puțin mai atenți și nu greșeam acele pase la începutul meciului, poate era altul scorul. Este dur scorul, dar asta e, ne-au bătut”, a mai spus Nistor. „Poate este bun și un astfel de meci pentru că ne trezește și pe noi și nu trăim cu impresia că batem mereu", a spus mijlocașul Alin Buleică.

Preşedintele de la Pandurii, Eugen Pîrvulescu, a comentat separat prima repriză, terminată cu 4-0 pentru Sahtior şi a doua, încheiată la egalitate, 1-1. „Asta este, au fost două reprize diametral opuse, în prima chiar dacă noi am avut prima mare ocazie de gol prin Buleică, am întâlnit o echipă puternică, Șahtior Donețk, și am luat în 3 minute, 3 goluri. Să recunoaștem că am întâlnit o echipă foarte puternică, cu jucători valoroși, chiar discutam cu cei de la Șahtior, unul dintre jucători a fost transferat cu 27 de milioane de euro, vă dați seama ce jucători sunt. Dar repriza a doua a fost una echilibrată cu multe lucruri pozitive văzute la echipa noastră”, a declarat Eugen Pîrvulescu.

Culmea, nemulţumit de jocul echipei sale a fost antrenorul învingătorilor, Mircea Lucescu. „Sunt niște meciuri de pregătire, niște antrenamente, nu au nicio importanță ca rezultat final. Rezultatul te ajută desigur să menții un entuziasm în pregătire și, bineînțeles, pentru mine foarte important era jocul. Ai mei au jucat bine prima repriză, s-au mișcat, din păcate în repriza a doua s-au cam relaxat, asta m-a făcut să intervin și să le spun că antrenamentul trebuie dus până la capăt”, a declarat Lucescu.

Vizualizări: 170

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: