Pandurii se va baza pe juniori la Timişoara: Încă mai cred în Moş Nicolae

Pandurii Târgu Jiu va aborda meciul din ultima etapă programată în acest an cu foarte mulţi juniori pe teren. Antrenorul Călin Cojocaru a făcut din nou un apel la factorii responsabili să ajute echipa  Pandurii şi aceşti copii care mai cred în Moş Nicolae.

Antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, Călin Cojocaru, a promovat de la venirea sa la echipă mai mulţi tineri juniori din pepiniera clubului. Numărul acestora va creşte la meciul cu ASU Politehnica Timişoara, pentru că lotul se confruntă cu numeroase indisponibilităţi, mai mulţi jucători fiind suspendaţi pentru acest meci.

Vasilescu a intrat deja în vacanţă pentru că a primit cartonaş roşu la ultimul meci, la fel şi Kazuki, care va fi suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene. Va lipsi la acest meci şi Ovidiu Rasoveanu, care a fost convocat la echipa naţională Under 18.

În aceste condiţii, antrenorul Cojocaru are la antrenamente mai mulţi juniori din pepiniera clubului în ultimerle zile şi pe aceştia se va baza la ultimul meci al anului. „Am mulţi copii la echipă şi încă mai cred în Moş Nicolae unii dintre ei, de aceea aştept, şi în ceasul al 12-lea, ca autorităţile să îşi îndrepte atenţia spre ei fiindcă merită. Am promovat la echipă câţiva tineri de 17 ani şi aţi văzut că unul dintre ei, Peia, a jucat titular şi deja se interesează mai multe echipe  de el, având doar două meciuri la liga 2. Dacă aceşti copii joacă  mai multe  meciuri pentru această echipă, sunt un bun al comunităţii, cum este şi Pandurii. Pentru că Pandurii Târgu Jiu nu este nici echipa lui Cojocaru, nici echipa lui Floroiu, este echipa comunităţii de aici din Târgu Jiu. Lucrul acesta trebuie să se înţeleagă şi trebuie ajutaţi aceşti copii”, a spus antrenorul pandurilor la conferinţa de presă săptămânală a echipei.

Antrenorul a făcut din nou apel la autorităţile locale să ajute echipa oraşului şi amintind că de la acest club au plecat foarte mulţi jucători către alte echipe: „Rasoveanu a fost convocat deja la naţionala de juniori, deci Târgu Jiu este un oraş care produce, prin echipa aceasta Pandurii, mulţi jucători. Mulţi dintre ei i-am avut şi eu ca antrenor, de-a lungul timpului, cum a fost Avramescu, Mărgărit, Unguru şi nu mai zic de cei care au plecat la nivel înalt. Eu zic că acest lucru trebuie să mişte cumva autorităţile locale, să vină să îi ajute pe aceşti copii pentru că vin şi la ei sărbătorile şi să vină şi la ei Moş Nicolae sau Moş Crăciun, fiindcă sunt marea majoritate copii. Ei şi-au făcut treaba pe teren, că puteau mai bine e adevărat dar trebuie şi un mediu corespunzător pentru acest lucru. Şi noi o să încercăm să îl creem şi din iarnă se va vedea o altă echipă, o altă atitudine profesionistă şi jucători care vor da totul pe teren”.

Cu un lot format în mare parte din juniori, Pandurii Târgu Jiu se va deplasa în week-end la Timişoara, pentru meciul cu ASU Politehnica din etapa a 21-a.

Vizualizări: 621

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: