Jucător de la Pandurii, convocat la echipa naţională a României Under 18

Pandurii Târgu Jiu are un jucător al primei echipe convocat la echipa naţională Under 18 ani a României. Juniorul Ovidiu Rasoveanu, de doar 17 ani, component de bază al lotului celor de la Pandurii în acest sezon, a primit marţi convocarea la lotul naţional din partea FRF şi va pleca joi în Portugalia cu naţionala sub 18 ani.

Clubul Pandurii a primit marți o veste bună, jucătorul Ovidiu Rasoveanu fiind convocat la echipa naţională a României Under 18 ani, în vederea participării, cu lotul de juniori, la un turneu internaţional care va avea loc în Portugalia.

Vestea nu pare însă la fel de bună pentru antrenorul Călin Cojocaru, care are de acum o grijă în plus la meciul din ultima etapă programată în acest an, cu ASU Politehnica Timişoara, pentru care are  deja patru indisponibili din cauza suspendărilor. Tehnicianul a convocat deja pentru acest meci mai mulți juniori ai clubului pe care se va baza la meciul de la Timișoara.

Jucătorul junior de 17 ani al pandurilor evoluează la prima echipă de la vârsta de 16 ani, devenind în acest sezon unul dintre componenţii de bază din lotul gorjenilor. În plus, Rasoveanu este şi golgheter al echipei, alături de Patrick Poescu, ambii având câte două goluri marcate în tur, Pandurii având totuşi cel mai slab atac din Liga 2.

Cu toate problemele de lot pe care le au, cei de la Pandurii au anunţat că îi vor permite lui Rasoveanu să se prezinte la convocarea pentru lotul naţional. În convocarea transmisă de către directorul tehnic al Federaţiei Române de Fotbal, Mihai Stoichiţă, pe adresa clubului Pandurii Târgu Jiu, se specifică faptul că lotul va lua parte la un Turneu Internaţional în Portugalia, unde va susţine trei meciuri amicale.

„În perioada 3 decembrie – 13 decembrie 2019, lotul naţional Under 18 al României, jucători născuţi în anul 2002, va participa, în Portugalia, la un Turneu Internaţional unde va disputa  trei meciuri amicale împotriva selecţionatelor similare ale Portugaliei, Spaniei şi Turciei. Suntem bucuroşi să vă informăm că jucătorul Ovidiu Rasoveanu a fost convocat la acţiunea menţionată  şi vă solicităm să  îi permiteţi participarea”, se arată în convocarea transmisă de FRF.  

Reunirea lotului naţional Under 18 ani este programată marţi, la Centrul Naţional de Fotbal de la Mogoşoaia, iar delegaţia României se va deplasa în Portugalia joi 5 decembrie.

Galerie foto


Vizualizări: 1,109

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: