Victorie în deplasare pentru handbaliştii de la UCB Târgu Jiu

Handbaliştii echipei Universității Constantin Brâncuși din Târgu Jiu au înregistrat o victorie în deplasare, în etapa a 12-a a Diviziei  A. Studenţii  gorjeni s-au impus în meciul cu CSU Poli Timișoara, scor 31-29, şi  au pus capăt unei serii de rezultate negative.

Afectată de o mulţime de probleme medicale, şi cu mulţi indisponibili în lot în ultimele etape, echipa de handbal a Universităţii Constantin Brâncuşi a avut o serie neagră de înfrângeri, după un debut bun în noul sezon. Gorjenii au reuşit să treacă acum peste probleme şi s-au impus  în week-end, scor 31 – 29, în meciul disputat în deplasare cu CSU Poli Timișoara.

Handbaliștii antrenați de Adrian Gorun rămân în apropierea podiumului în Seria D a Diviziei A  cu acest rezultat, clasându-se pe locul patru, după primele 12 etape.

Meciul de la Timişoara a fost dominat de echipa din Târgu Jiu, care are în lot o serie de jucători cu mare experienţă, acest aspect contând pe final de meci. “Meciul de la Timișoara a fost unul echilibrat, dar controlat în totalitate de echipă noastră,  dar nu la o diferență mai mare de trei goluri. Până la final, experiența jucătorilor noștri și a spus cuvântul și am reușit o victorie importantă pentru economia finală a clasamentului. Mergem cu un moral destul de bun în deplasarea de la Alexandria, din Cupei României. Încercăm să scoatem maximum din acest meci, cu toate că va fii foarte greu sa mergem mai departe. Sperăm să încheiem anul bine, cu rezultate pozitive și fără probleme medicale. Pentru noi, numeroasele probleme medicale de la nivelul lotului au fost un inamic în plus în acest sezon”, a declarat Robert Sakizlian, directorul sportiv al UCB Târgu Jiu.

Echipa UCB Târgu Jiu a acumulat 15 puncte, fiind la 9 puncte de locul trei ocupat CS Unirea Sânnicolau Mare, dar având un joc mai puțin disputat. Handbaliștii de la UCB se pregătesc acum pentru un alt meci în deplasare, programat duminică  8 decembrie, în optimile Cupei României, acolo unde gorjenii vor întâlni CSM Alexandria.

Vizualizări: 411

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: